Näyte
Den oönskade - Alex Dahl

Den oönskade

Den oönskade

3,74 5812 5 Kirjailija: Alex Dahl Lukija: Louise Peterhoff
Äänikirja.
E-kirja.
Cecilia lever ett lugnt liv i den lilla norska staden Sandefjord. Hon är gift med sin barndomskärlek Johan och de bor med sina två döttrar i ett vackert hus. När en liten pojke, Tobias, hamnar i Cecilias familj som tillfälligt fosterbarn, störs hennes välordnade liv. Hon har inte tid med ytterligare ett barn, men Johan insisterar på att de ska göra "det rätta".Pojken vet inte vilka hans föräldrar är. De senaste åren har han flyttat runt med ett par missbrukare, men han kan inte förklara varför. Några dagar efter att han har kommit till Cecilias familj upptäcks kvinnan i missbrukarparet, svenska Anni, död i hamnen.

Vem är pojken och hur har han hamnat i lilla Sandefjord? Det visar sig snart att Cecilia vet mer än hon först har gett sken av. Och pojken verkar veta något om Cecilia.

Den oönskade är beroendeframkallande slukarläsning för alla som älskar relationsthrillers och psykologiska spänningsromaner.

"Det är en välskriven, mycket tät och spännande psykologisk spänningsroman [...]. Allt är inte vad det ser ut att vara." BTJ
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Alkuperäisotsikko: The Boy at the Door Kääntäjä: Svensson Hanna, Hanna Svensson

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2019-05-16
Pituus: 11T 59M
ISBN: 9789113092577

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2019-05-16
ISBN: 9789113089058
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää