Tjejerna på ridklubben 9 - Skattkartan - Karla Schniering

Tjejerna på ridklubben 9 - Skattkartan

Kirjailija: Karla Schniering
Lukija: Amanda Krüger
Formaatti: Äänikirja

Tjejerna på ridklubben 9 - Skattkartan

Kirjailija: Karla Schniering
Lukija: Amanda Krüger
Formaatti: Äänikirja
13M
Ruotsi
4,82
Det är sommar och sol, men ändå har Ina, Tine och Alex en dålig dag. Deras ridlektion blir inställd och i stället får de hjälpa till att rensa ut den gamla boden. Bland allt dammigt gammalt bråte hittar de en spännande träkista. Herr Book har nyckeln och i kistan hittar de en skattkarta! Genast rider de i väg för att leta reda på skatten. Men de hittar inte riktigt det de hade väntat sig.

I "Tjejerna på ridklubben" får vi följa de unga ryttarna Ina, Tine och Alexandra under en sommar på herr Books gård. På gården finns många hästar och andra djur och varje dag är ett nytt äventyr för flickorna. Häng med på ponnyjakt, en dramatisk fölning, en ridtur i åskväder och mycket mer.

Karla Schniering är en riktig mångsysslare som utöver att skriva barnböcker, deckare, kolumner och artiklar även målar tavlor och säljer tillbehör till modelljärnvägar. Hon har studerat historia, arkeologi och filosofi. Men framför allt älskar hon djur. Hon umgås dagligen med sin häst, sina getter, hönor och katter.
Kääntäjä: Camilla Duner
Lisätietoa äänikirjasta:
Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2019-06-05
ISBN: 9788726240542
13M
Ruotsi
4,82
Kategoria: Lapset

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää