Näyte
Jag väljer livet: En sann historia - Sabine Dardenne

Jag väljer livet: En sann historia

Jag väljer livet: En sann historia

3.86 631 5 Kirjailija: Sabine Dardenne Lukija: Callin Öhrvall Delmar
Saatavilla äänikirjana.
Mitt namn är Sabine. Jag brukade bo i en liten stad i Belgien, tills jag försvann en dag efter skolan. Jag var 12 år. Först trodde polisen att jag rymt hemifrån och under en tid hoppades mina föräldrar att de hade rätt. På natten lämnade min mamma ljuset tänt, så att jag skulle känna mig välkommen hem. Snart fanns efterlysningsaffischer uppsatta överallt. Floden draggades, helikoptrar och skolbarn genomsökte landsbygden, på bilarna satt mitt porträtt under vindrutetorkarna. 500 man och över 100 soldater letade, men utan framgång. Ändå var jag bara en av sex flickor som försvunnit den senaste tiden, offer för ett brott som skulle skaka mitt land likt ett jordskalv och som runt om i världen kallades Dutrouxfallet, eller fallet med Monstret från Belgien. Jag överlevde trots allt detta, och nu är framtiden min. Och jag har allt hopp om att den ska bli fridfull även om jag aldrig kan glömma det som hänt.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäkerrat Sarja: Sanna berättelser: 31 Alkuperäisotsikko: J'avais 12 ans, j'ai pris mon vélo et je suis partie à l'école Kääntäjä: Bo Rydén

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2019-07-10
Pituus: 5T 11M
ISBN: 9789178618200
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää