Näyte
Sömnsagor 1 - Sömnlandet - Helena Kubicek Boye

Sömnsagor 1 - Sömnlandet

Sömnsagor 1 - Sömnlandet

4,14 299 5 Kirjailija: Helena Kubicek Boye Lukija: Adam Lundgren
Äänikirja.
SÖMNLANDET. I Sömnlandet kan bara barn som ska somna vara. Om du provar att blunda så ser du hur det ser ut just i ditt Sömnland. På stigen genom ditt Sömnland hittar du en låda där du kan lägga alla jobbiga saker som hänt under dagen. Och på karusellen sätter du allt roligt som du varit med om. Vid stigens slut når du till en äng där du lägger dig ned för att somna.

Suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden! Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många år hjälpt både vuxna och barn att komma ur sina sömnproblem och skapa goda sovvanor. I boken finns sömnsagorna, som riktar sig till barn mellan tre och sex år. De är upplagda på ett sätt som ska underlätta för barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt, och på så sätt lättare kunna somna.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Sömnsagor: 1 Alkuperäisotsikko: Sömnsagor Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2019-08-16
Pituus: 9M
ISBN: 9789129720587
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää