Tandresan - Eva Eriksson

Tandresan

Tandresan

4.4 20 5 Kirjailija: Eva Eriksson
Saatavilla e-kirjana.
Bella tappar en tand, och den är nästan lite magisk. Hon är stora damen nu, säger tant Persson. Så stor att hon nog kan åka buss helt själv, tror Bella. Hon betalar med tanden när hon, Gustav och lillebror Herbert åker buss till mormor. Men vad konstigt det ser ut hos mormor, har hon bytt tapeter, och möbler? Har Bella, Gustav och Herbert verkligen hamnat rätt? Tänk om de har kommit till en häxa i stället?

Underbar berättelse om hur långt en lös tand kan ta en. Och att det mesta löser sig i slutändan. Boken utkom i original 1979. Året efter första boken om Bella och Gustav kom ut, Om en liten vecka. Eva var nyexaminerad från Konstfack och gick upp på dåvarande Tidens förlag med sina bilder och berättelser. Historierna om Bella och Gustav var Evas första böcker och sprungna ur en vilja att teckna för barn, en önskan som tog färste medans hos läste för sin son och resten är historia. Till jubileumet av Tandresan har Eva färglagt hela boken.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2019-09-20
ISBN: 9789129724905
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää