Näyte
Ditt liv och mitt - Majgull Axelsson

Ditt liv och mitt

Ditt liv och mitt

3,93 5870 5 Kirjailija: Majgull Axelsson Lukija: Katarina Ewerlöf
Äänikirja.
E-kirja.
Märit kliver av tåget i Lund utan att själv förstå varför. Det är över femtio år sedan honsenast var här och hon har inte längtat tillbaka en sekund. Hit kom hon som läkarstuderande på 60-talet, en tid då folkhemmet växte och blomstrade.

Men på Norra kyrkogården vittnar en massgrav om en annan verklighet. Här hamnade patienterna från Vipeholm, den stora anstalten för så kallade sinnesslöa strax utanför Lund. Det var där hennes bror gick under. Han som kallades Tok-Lars, Vidundret eller Haltelyttelasse. Vad var det som hände för alla dessa år sedan? Och vem bär egentligen skulden?

"Ditt liv och mitt" är en berättelse om en systers sökande efter sanning och upprättelse, om dem som inte fick vara med när svenska folket blev världsmästare i välfärd. En omskakande roman om hämnd, familjehemligheter och skuld.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Brombergs
Julkaisuvuosi: 2017-04-13
Pituus: 9T 33M
ISBN: 9789173378505

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Brombergs
Julkaisuvuosi: 2017-04-12
ISBN: 9789173378499
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää