113 dagar på flykt - Jimmie L. Olsson

113 dagar på flykt

113 dagar på flykt

0.0 0 5 Kirjailija: Jimmie L. Olsson
Saatavilla e-kirjana.
"Det är tredje dagen nu. Tredje dagen utan dagsljus. Endast ett svagt sken från den av sänglamporna som fortfarande fungerar ger oss en strimma av ljus, av hopp. Det enda vi ser av världen utanför vårt bunkerrum är skuggorna av fötter genom golvspringan nedanför dörren. De kilar hastigt förbi, stannar endast till en kort stund medan ägaren av fötterna lyssnar inåt rummet för att försäkra sig om att vi fortfarande är kvar, och försvinner sedan bort igen."

I "113 dagar på flykt" möter vi två svenska resenärer som efter ett oskyldigt missförstånd tvingas fly i månader mellan flera kontinenter. Jim och Elisabeth blir stoppade i den australiensiska tullen som barskt anmärker på innehållet i deras väskor. Med sig har de en varsin påse sand som de tänkt ta med sig hem som souvenir. Istället fängslas de för att ha försökt stjäla en bit av Australien. Efter att de lyckats fly börjar en halsbrytande resa genom Oceanien och Sydostasien där de flera gånger blir fängslade av olika säkerhetstjänster. Informanter finns överallt och de lär sig snart att de inte kan lita på någon.

Resan skulle ha blivit deras stora äventyr. Istället blev den en mardröm som de inte var säkra på att de skulle vakna ifrån.

Jimmie L. Olsson är en svensk författare som gjort sig känd som en skicklig skräck-, och spänningsförfattare.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Kääntäjä:

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2019-10-14
ISBN: 9788726151220
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää