Näyte
Ikigai: Den japanska livskonsten till ett långt och lyckligt liv - Francesc Miralles, Hector Garcia

Ikigai: Den japanska livskonsten till ett långt och lyckligt liv

Ikigai: Den japanska livskonsten till ett långt och lyckligt liv

3,93 274 5 Kirjailija: Francesc Miralles, Hector Garcia Lukija: Benjamin Hagberg
Äänikirja.
Det som gör livet värt att leva, som får dig att gå upp på morgonen, är ditt ikigai. Det begreppet och hur man uppnår det står i centrum i den här internationella succéboken. Författarna har rest till Ogimi, den by på japanska Okinawa som har flest hundraåringar i världen, och studerat deras livsstil. De har närmat sig den från olika håll; tittat på kost, motion, yrkesutövning och relationer. Men i centrum för allt står ikigai: det du älskar, är bra på, tjänar dina pengar på och som världen behöver. Där ens passion, profession och mission möts.

De åtta kapitlen går steg för steg igenom varför människorna på Okinawa lyckas bli så gamla, hur de lyckas vara så lyckliga upp i hög ålder - och hur de två hänger ihop. Det handlar om mat, om spänstighet, att de håller sig i rörelse och aldrig pensioneras, om grupptillhörighet och solidaritet. Det handlar om ikigai.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Hyvinvointi & elämäntaito Alkuperäisotsikko: Ikigai Kääntäjä: Elisabeth Helms

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2019-11-28
Pituus: 3T 36M
ISBN: 9789113102863
Kommentit

Samankaltaisia kirjoja

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää