STORYTELIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1.YLEISTÄ

1.1.

Storytel on internet-pohjainen, digitaalinen tilauspalvelu, joka antaa sinulle (jäljempänä "Sinä" tai "Käyttäjä") pääsyn Storytelin verkkosivuille, äänikirjoihin, e-kirjoihin ja muuhun kirjalliseen sisältöön mobiililaitteellasi, tablettitietokoneellasi tai muilla laitteilla (jäljempänä "Palvelu") Käyttöehtojen, tämän Tietosuojakäytännön ja kaikkien muiden tilauspakettiasi koskevien ehtojen (jäljempänä "Sopimusehdot") mukaisesti. Palvelun tarjoaa Storytel Oy, y-tunnus 2792250-7, (jäljempänä "Storytel" tai "me").

1.2.

Tässä Tietosuojakäytännössä on kuvattu tietojen keräämistä, säilyttämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevia Storytelin käytäntöjä. Näihin tietoihin kuuluvat myös sinun henkilötietosi, liittyen Palvelumme tarjoamiseen Sinulle. Tämä Tietosuojakäytäntö koskee myös henkilöitä, jotka vierailevat verkkosivuillamme tai lataavat ja käyttävät sovellustamme. Tietosuojakäytännön tarkoituksena on informoida Sinua siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja vakuuttaa Sinut siitä, että henkilötietojasi kohdellaan kunnioittavasti ja soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, Palvelua käyttäessäsi.

1.3.

Voit aina jakaa henkilötietojasi turvallisesti Storytelille. Storytel on ottanut käyttöön teknisiä ja organisatorisia suojatoimenpiteitä, jotka ovat asianmukaisia, varmistaaksemme, että henkilötietosi on suojattu erityisesti luvattomalta tietoihin pääsyltä tai luovutukselta, käytöltä, muokkaamiselta, tuhoamiselta tai häviämiseltä. Ellet ole tyytyväinen tämän Tietosuojakäytännön sisältöön, voit aina pidättäytyä Palvelun käytöstä.

2.REKISTERINPITÄJÄ

2.1.

Storytel Sweden AB ja Storytel Oy ovat lain tarkoittamia rekisterinpitäjiä, jotka vastaavat henkilötietojesi käsittelystä Storytelissa. Voit ottaa kumpaan tahansa meistä yhteyttä koskien esimerkiksi henkilötietojen turvallisuutta tai yksityisyyden suojaa. Yhteystietomme ovat kohdassa 13.

3.MILLON JA MISTÄ STORYTEL KERÄÄ HENKILÖTIETOJA?

3.1.

Storytel kerää Sinusta henkilötietoja, kun:

− avaat Storytelissa tilin ja/tai käytät Palvelua,

− tilaat Storytelista lisäpalvelun tai tuotteen,

− asennat Palveluun kuuluvan sovelluksen ja/tai käytät sitä, joko tilaukseesi perustuen tai ilman tilausta,

− vierailet verkkosivulla,

− rekisteröidyt Storytelin uutiskirjeen tilaajaksi,

− ilmoitat ongelmasta, loukkaavasta tai muuten sopimattomasta sisällöstä taikka otat muusta syystä yhteyttä Storytelin asiakaspalveluun,

− liität Palvelun Facebook-tiliisi tai vastaavaan kolmannen osapuolen tarjoamaan palveluun, esimerkiksi helpottaaksesi Palveluun kirjautumista, jolloin vastaanotamme tietoja kyseisestä kolmannen osapuolen palvelusta,

− vastaat kyselyyn, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen asiakastyytyväisyyskyselyt tai markkinatutkimukset, taikka vastaat Storyteliltä tulleeseen viestintään, tai

− se on muutoin tarpeen Sinun ja Storytelin välisen suhteen hallinnoimiseksi.

3.2.

Storytel kerää tietoja myös käyttämällä omia ja kolmansien osapuolten evästeitä ja muita vastaavia seurantatekniikoita (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen beacon-, tag- tai pixel-tekniikoita), jotka saattavat seurata käyttäytymistäsi ja valintojasi, kun esimerkiksi lataat sovelluksemme, käytät Palvelua tai käyt verkkosivustollamme. Näiden tarkoituksena on esimerkiksi helpottaa sisäänkirjautumistasi, säilyttää oletusasetuksesi, lähettää Sinulle suunnattua räätälöityä mainontaa ja arvioida mainonnan onnistumista. Lisätietoja Storytelin evästeiden käytöstä on Storytelin evästeitä koskevissa tiedoissa, jotka löytyvät Storytelin verkkosivuilta.

4.MITÄ HENKILÖTIETOJA STORYTEL KERÄÄ?

4.1.

Kun luot tilin tai otat yhteyttä Storytelin asiakaspalveluun, Storytel kerää Sinusta henkilötietoja. Storytelin keräämiä peruskäyttäjätietoja ovat esimerkiksi yhteystietosi kuten nimesi ja/tai käyttäjänimesi, sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi ja maksutietosi, kuten luottokorttisi tyyppi ja voimassaoloaika. Storytel saattaa kerätä myös tietoja koskien syntymäaikaasi, sukupuoltasi ja muita yhteystietoja, kuten osoitteesi. Storytel voi tallentaa myös esimerkiksi perheenjäsenistäsi luovuttamiasi tietoja (mukaan lukien perheenjäsentesi nimet, sähköpostiosoitteet, syntymäajat ja mielenkiinnon kohteet). Mikäli päätät luovuttaa näitä henkilötietoja, olet vastuussa siitä, että luovutat henkilötiedot heidän suostumuksellaan ja informoit heitä käsittelytoiminnastamme.

4.2.

Kun käytät Palvelua tai muita Storytelin lisäpalveluita tai -tuotteita ja kun käyt Storytelin verkkosivustolla ja sovelluksessa, Storytel kerää käyttöä koskevia tietoja (kuten valitut nimikkeet ja tehdyt haut), katselua koskevia tietoja (kuten katseltu sisältö) ja teknisiä tietoja (kuten käytetyn alustan yksilölliset tunnistetiedot, puhelimen ja alustan versiot, laitteen IP-osoitteen, Storytel-sovelluksen version, kieliasetukset, URL-tiedot, salasanan (kryptattuna), evästetiedot ja selaimen tyypin). Mikäli rekisteröityessäsi Storytelin asiakkaaksi, rekisteröidyit laskutusasiakkaaksi, Storytelin saattaa olla laskutuksen helpottamiseksi tarpeellista kerätä ja käsitellä tietoja, joita olet luovuttanut Storytelin maksupalvelutarjoajalle.

4.3.

Jos liität Palvelun Facebook-tiliisi tai muuhun vastaavaan kolmannen osapuolen palveluun, joka hallinnoi henkilötietoja, Storytel saattaa kerätä ja käsitellä näitä henkilötietoja, jos olet antanut Facebookille tai muulle vastaavalle kolmannen osapuolen palvelulle luvan jakaa tietoja Storytelille. Storytel kannustaa Sinua tutustumaan kyseisien kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin.

4.4.

Storytel voi lisäksi kerätä ja käsitellä tietoja, jotka olet antanut Storytelin verkkosivuston julkisilla foorumeilla tai antanut Storytelille käyttäessäsi Storytelin verkkosivustoa, Storytelin sivustoja kolmansien osapuolten alustoilla, kuten sovelluskaupoissa, sosiaalisen median sivustoilla tai kun olet muodostanut linkin profiilistasi kolmannen osapuolen sivustolle tai alustalle henkilökohtaisella tililläsi.

4.5.

Storytel voi myös kerätä ja käsitellä tietoja koskien kelpoisuuttasi käyttää Palvelua ja valitsemaasi maksutapaa. Koska Storytel tekee yhteistyötä maksupalveluiden tarjoajien kanssa, jotka toimivat itsenäisesti Storytelista erillisissä järjestelmissä, Storytel ei säilytä täydellisiä maksutietoja, kuten koko luottokortin numeroa. Storytel kannustaa Sinua tutustumaan tällaisten maksupalveluiden tarjoajien tietosuojakäytäntöihin.

5.KAUANKO TIETOJA SÄILYTETÄÄN?

5.1.

Storytel säilyttää Sinua koskevat henkilötiedot vain niin kauan kuin se on tarpeen koskien kunkin käsittelytoimen tarkoitusta.

5.2.

Tämä tarkoittaa, että markkinointia ja mainontaa varten kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin olet Tilaaja, ja poistetaan kaksitoista (12) kuukautta tilauksen päättymisen jälkeen, ellet ole antanut Storytelille suostumustasi henkilötietojen käsittelyn jatkamiseen.

5.3.

Jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme, seurata ja dokumentoida lahjakorttien ja Ilmaisten kokeilujaksojen sekä muiden lisäpalveluiden käyttöä, säilytämme rekisteröityessäsi antamia henkilötietoja (kuten nimeäsi ja/tai käyttäjänimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja/tai puhelinnumeroasi ja maksutietojasi) niin kauan kuin olet Tilaaja, lahjakortin käyttäjä, Ilmaisen kokeilujakson käyttäjä ja kaksikymmentäneljä (24) kuukautta viimeisimmän tilauksen, lahjakortin oston, lahjakortin käytön tai ilmaisen kokeilujakson päättymisen jälkeen, mikä näistä on viimeisin.

5.4.

Säilytämme myös henkilökohtaisen Storytel ääni- ja e-kirjakirjastosi tiedot niin kauan kuin olet Tilaaja, ja kaksikymmentäneljä (24) kuukautta tilauksen päättymisen jälkeen, jotta voimme helpottaa ja parantaa kokemustasi, jos haluat palata Tilaajaksi kyseisen ajan kuluessa.

5.5.

Kun otat yhteyttä Storyteliin saadaksesi käyttäjätukea tai muuhun tarkoitukseen liittyen säilytämme henkitietojasi kaksikymmentäneljä (24) kuukautta viimeisimmän tukea vaativan yhteydenoton (kuten ongelmat ja pyynnöt) ratkaisusta.

5.6.

Henkilötietojasi käsitellään analyyttisiin tarkoituksiin tilausjaksosi ajan ja kaksikymmentäneljä (24) kuukautta sen päättymisen jälkeen.

5.7.

Storytel saattaa säilyttää tietoja yllä mainittuja ajanjaksoja kauemminkin, jos laki sitä edellyttää tai jos tietoja tarvitaan oikeusvaateiden tekemiseksi, oikeuksien käyttämiseksi tai oikeusvaateilta puolustautumiseen.

6.MISSÄ HENKILÖTIETOJA SÄILYTETÄÄN?

6.1.

Henkilötietojasi säilytetään palvelimilla siinä maassa, jossa sijaitsee Sopimusosapuolen (kuten Käyttöehdoissa on määritelty) toimipaikka. Henkilötietoja säilytetään myös Ruotsissa, jossa on Storytelin päätoimipaikka. Kansainvälisiin tiedonsiirtoihin Storytel soveltaa alla kohdassa 10.5 kuvattuja turvatoimenpiteitä.

7.MIKSI STORYTEL KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJASI?

7.1.

Storytel käsittelee henkilötietojasi useisiin eri tarkoituksiin. Ensisijaisesti Storytel käsittelee henkilötietojasi pystyäkseen hallinnoimaan asiakassuhdetta Sinun kanssasi sekä täyttääkseen lakisääteiset velvollisuutensa. Henkilötietojasi voidaan käsitellä myös markkinointi- ja asiakasanalyyseissä, markkinatutkimuksissa, tilastoinnissa, liiketoiminnan seurannassa sekä Storytelin liiketoiminnan ja menetelmien kehittämisessä, jotta Palvelua ja sen ominaisuuksia voidaan kehittää ja räätälöidä.

7.2.

Storytel käsittelee henkilötietojasi myös tarjotakseen Sinulle parempia ja henkilökohtaisempia tarjouksia ja palveluita. Storytel käsittelee henkilötietojasi myös vähentääkseen riskiä siitä, että Sinulle lähetetään epätarkoituksenmukaisia mainoksia tai muuntyyppistä epätarkoituksenmukaista markkinointia. Henkilötietoja voidaan esimerkiksi käsitellä, linkittää, segmentoida ja analysoida, jotta Sinulle voidaan toimittaa kohdennetun mainonnan keinoin, esimerkiksi sähköpostin, sovelluksen push-ilmoitusten ja kolmansien osapuolien kanavilla tapahtuvan mainostamisten kautta mieltymyksiäsi, käyttäytymistäsi, tarpeitasi tai elämäntapaasi varten räätälöityjä tiedotteita, tarjouksia tai suosituksia liittyen Storytelin tai sen kumppaneiden tavaroihin ja palveluihin. Tietoja voidaan myös hyödyntää markkinoinnin kohdentamiseksi ryhmille, jotka ovat Storytelin olemassa olevien käyttäjien kanssa samankaltaisia. Tähän saattaa kuulua esimerkiksi henkilötietojen käsittelyä yksilöityjen kohderyhmien muodostamiseksi kolmansien osapuolien alustoilla, kuten Facebookissa ja Googlessa. Storytel voi myös analysoida ja yhdistellä tietoja Sinusta, joihin Storytel on saanut pääsyn verkkovierailuistasi tai muista rekistereistä (esimerkiksi Facebookista tai muilta vastaavilta sosiaalisen median tarjoajilta), tässä luvussa mainituissa tarkoituksissa.

7.3.

Edellä mainittujen lisäksi, Storytel käsittelee henkilötietojasi estääkseen, havaitakseen ja tutkiakseen mahdollisesti kiellettyä tai laitonta toimintaa (esimerkiksi petokset) ja varmistaakseen, että Käyttöehtojamme noudatetaan (esimerkiksi määrittäessään, oletko oikeutettu, tilanteen mukaan, Ilmaiseen kokeilujaksoon tai muuhun tarjoukseen taikka osallistumaan tiettyyn markkinointikampanjaan).

8.MITKÄ OVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTEET?

8.1.

Storytel käsittelee valtaosaa Sinua koskevista henkilötiedoista, koska se on tarpeen, Storytelin Ehtojen täytäntöön panemiseksi. Toisin sanottuna, jotta Storytel voi siis tarjota ja hallinnoida Palvelua ja sen ominaisuuksia. Tässä tarkoituksessa Storytel käsittelee esimerkiksi yhteystietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi sekä maksupalvelun tarjoajalta saamiaan tietoja.

8.2.

Osa henkilötietojen käsittelystä perustuu intressipunninnalle. Toisin sanottuna, Storytelin oikeutettu etu käsitellä tietoja on suurempi kuin käsittelyn vaikutukset tietosuojaan ja käsittelyyn liittyvät tietosuojariskit. Tästä on kyse esimerkiksi silloin, kun Storytel käsittelee henkilötietojasi tukitarkoituksessa (esim. yleiset tukipyynnöt) tai eräissä markkinointitarkoituksissa, pois lukien suoramarkkinointitarkoituksessa, tai säilyttää Storytel ääni- ja e-kirjakirjastoasi (mukaan lukien muu kirjallinen sisältö) vielä tilauksesi päättymisen jälkeen.

8.3.

Joidenkin henkilötietojen käsittely perustuu lisäksi antamaasi suostumukseen. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi ne tiedot, joiden kautta Storytel saa yhteyden Facebook-tiliisi ja pystyy suoramarkkinoimaan omia tai kumppaneidensa tavaroita ja palveluita. Mikäli luovutat muiden luonnollisten henkilöiden, kuten perheenjäsentesi, henkilötietoja, olet vastuussa siitä, että heiltä on saatu suostumus heidän henkilötietojensa käsittelyyn.

8.4.

Jos henkilötietojen käsittely perustuu ainoana oikeusperusteena suostumukseen, on suostumuksen antaminen aina täysin vapaaehtoista ja voit peruuttaa antamasi suostumuksen kokonaan tai osittain milloin tahansa.

9.TIETOTURVA JA HENKILÖTIETOJEN SUOJAAMINEN

9.1.

Henkilötietojesi turvallisuus, eheys ja luottamuksellisuus ovat meille hyvin tärkeitä. Olemme ottaneet käyttöön teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä suojakeinoja henkilötietojesi suojaamiseksi erityisesti asiattomalta tietoihin pääsyltä, tietojen jakamiselta, käytöltä, muokkaamiselta, tuhoamiselta tai hävittämiseltä. Tarkistamme käytössämme olevat tietojen suojausmenetelmät säännöllisin väliajoin arvioidaksemme, onko uusien toimenpiteiden lisäämiseen tai olemassa olevien menetelmien tekniseen päivittämiseen tarvetta. Pyrimme suojaamaan henkilötietosi parhaalla mahdollisella tavalla, mutta vain harvat suojakeinot ovat aukottomia ja siksi toivommekin, että ilmoitat meille välittömästi, jos huomaat Palvelussamme epäilyttävää toimintaa.

10.KENELLE STORYTEL LUOVUTTAA TIETOJASI?

10.1.

Storytel voi luovuttaa henkilötietojasi konserniyhtiöilleen eli toisin sanoen yhtiöille Storytel-konsernin sisällä, liikekumppaneilleen, alihankkijoilleen ja muille kolmansille osapuolille pannakseen kanssasi tehdyn sopimuksen ehdot täytäntöön tai pannakseen Storytelin alihankkijoiden ja liikekumppaneiden kanssa tehtyjen sopimusten ehdot täytäntöön taikka muuten tässä Tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten mukaisesti. Tällainen tilanne voi olla kyseessä silloin, kun toimitamme tietoja esimerkiksi pankillesi osoittaaksemme toimintamme lainmukaisuuden tai selvittääksemme väärinymmärryksiä.

10.2.

Storytel voi myös luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille, jotta Sinulle voidaan lähettää kohdennettua mainontaa ja markkinointia, jotta vältettäisiin Sinulle epätarkoituksenmukaisen mainonnan tai muun epäolennaisen markkinoinnin lähettäminen, jotta se voi arvioida digitaalisen markkinoinnin onnistumista ja näkyvyyttä sekä muissa markkinointitarkoituksissa. Tällaisesta on kyse esimerkiksi tilanteissa, joissa Storytel käyttää jälkimarkkinointityökaluja ja -ominaisuuksia, kiinnostusta ja demografiaa mittaavia raportteja Google Analytics -työkalulla, lataa kohdennettuja yleisöryhmiä esimerkiksi Facebookiin ja Googleen, ja kun ilmoitamme liikekumppaneillemme, kuten Facebookille ja Googlelle, että tietty markkinointitoiminto on johtanut tapauskohtaisesti tiettyyn uuteen asiakassuhteeseen tai useampiin uusiin asiakassuhteisiin.

10.3.

Storytel voi myös luovuttaa henkilötietojasi yrityksille, jotka käsittelevät henkilötietoja Storytelin puolesta. Tällaisia yrityksiä ovat esimerkiksi IT-järjestelmiä ja asiakaspalvelua tarjoavat yritykset sekä konserniyhtiöt. Jos Storytel luovuttaa henkilötietojasi yrityksille, jotka käsittelevät niitä Storytelin puolesta, Storytel tekee kyseisten yritysten kanssa erilliset tietojenkäsittelysopimukset, joilla varmistutaan siitä, että henkilötiedoillasi säilyy korkea suojataso.

10.4.

Henkilötietoja voidaan tarvittaessa luovuttaa myös lain edellyttämissä tilanteissa tai viranomaisen vaatimuksesta, jos tietoja tarvitaan Storytelin oikeudellisen edun nimissä tai petoksen ja muiden tietoturvaan tai tekniikkaan liittyvien ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi ja huomioimiseksi.

10.5.

Koska olemme kansainvälinen yritys, voimme säilyttää henkilötietojasi Euroopan unionin (EU) alueella, Euroopan talousalueella (ETA) tai muualla. Kun henkilötietojasi siirretään eri valtioiden välillä, siirto tehdään yllä kuvatuille vastaanottajaryhmille ja tässä Tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin.

Mikäli henkilötietojasi siirretään Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuoliseen maahan tai niitä säilytetään siellä, noudatetaan erityisiä turvallisuustoimenpiteitä. Varmistamme esimerkiksi, että tiedonsiirto suoritetaan tämän Tietosuojakäytännön ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti solmimalla esimerkiksi tiedonsiirtosopimus, joka sisältää Euroopan komission hyväksymät, tiedonsiirtoa koskevat standardoidut mallisopimuslausekkeet. Mallisopimuslausekkeet ovat saatavilla Euroopan komission verkkosivuilta https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en.

11.LINKIT MUILLE VERKKOSIVUSTOILLE

11.1.

Storytelin antamissa tiedoissa saattaa olla linkkejä muille kuin Storytelin ylläpitämille tai omistamille verkkosivustoille. Storytel ei vastaa henkilötietojesi käsittelystä kyseisillä verkkosivustoilla. Storytel kannustaa Sinua tutustumaan kyseisten verkkosivustojen haltijoiden tietosuojakäytäntöihin.

12.MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

12.1.

Tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää ajoittain. Jos Storytel tekee tietosuojakäytäntöön merkittäviä muutoksia, niistä tiedotetaan Sinulle sähköpostitse, tekstiviestitse tai suoraan Palvelun kautta, ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Viimeisin versio tietosuojakäytännöstä julkaistaan lisäksi Storytelin verkkosivustolla. Mikäli muutokset edellyttävät suostumustasi, Storytel pyytää Sinulta erikseen kyseisen uuden suostumuksen. Suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön säännöllisin väliajoin, jotta pysyt tietoisena henkilötietojen käsittelyä koskevista käytännöistämme.

13.OIKEUTESI EU/ETA-ALUEEN LAKIEN MUKAAN

13.1.

Jos asut EU/ETA-alueella, tai jos henkilötietojasi muuten käsitellään Storytelin entiteettien toimesta EU/ETA-alueen sisällä, on Sinulla seuraavat oikeudet (oikeuden peruuttaa suostumus lisäksi):

Oikeus saada pääsy tietoihin: Sinulla on oikeus pyytää tieto siitä, onko meillä Sinua koskevia henkilötietoja. Mikäli niitä on, Sinulla on oikeus pyytää tietoa siitä, mitä henkilötietoa meillä on Sinusta sekä miksi ja miten käsittelemme sitä.

Oikeus tietojen oikaisemiseen: Meidän tulee pyynnöstä oikaista epätarkat henkilötiedot tai täydentää puutteellisia henkilötietoja.

Oikeus tietojen poistamiseen ("oikeus tulla unohdetuksi"): Tietyissä tilanteissa, meidän tulee pyyntösi perusteella poistaa Sinua koskevat henkilötiedot.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Tietyissä tilanteissa, meidän tulee pyyntösi perusteella rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Tällaisissa tilanteissa voimme käyttää henkilötietoja vain rajoitettuihin lainsäädännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: Tiettyjen edellytysten täyttyessä, Sinulla voi olla oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, joihin meillä on pääsy, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle taholle.

Oikeus vastustaa käsittelyä: Tietyissä tilanteissa, saatat voida vastustaa Sinua koskevien henkilötietojen käyttöämme. Tämän perusteella saatamme olla velvollisia lopettamaan henkilötietojen käyttämisen. Näin saattaa olla esimerkiksi tilanteissa, joissa henkilötietoja käytetään markkinointiin ja profilointiin.

13.2.

Huomaathan, että osaa yllä olevista oikeuksista voi käyttää vain tiettyjen edellytysten täyttyessä. Esimerkiksi oikeutta tietojen siirtämiseen järjestelmästä toiseen voi käyttää vain silloin, kun käsittely perustuu sopimuksen täytäntöönpanoon tai suostumukseen ja kun käsittely suoritetaan automaattisesti. Oikeus saada tiedot poistettua soveltuu ainoastaan silloin, kun henkilötietoja käsitellään intressipunninnan tai suostumuksen perusteella. Ota meihin yhteyttä, jos Sinulla on kysyttävää siitä miten Storytel käsittelee henkilötietojasi tai tahdot käyttää oikeuksiasi tai tarvitset lisätietoja oikeuksistasi. Yhteystietomme löydät alta.

Sähköpostiosoite: privacy@storytel.com

Osoite: Storytel Oy, Hämeentie 19, 00500 Helsinki

13.3.

Mikäli et halua, että Storytel käsittelee henkilötietojasi suoramarkkinointia varten, voit lähettää Storytelille kiellon koskien henkilötietojesi käyttämistä suoramarkkinoinnissa. Lisäksi jokaisessa Storytelin lähettämässä uutiskirjeessä muistutetaan, että voit peruuttaa uusien uutiskirjeiden tilaamisen. Push-ilmoitusten käytön voit lopettaa (suurimmassa osassa mobiililaitteista ja tablettitietokoneista) menemällä laitteesi "Asetuksiin" ("Settings"), valitsemalla "Ilmoitukset" ("Notifications") ja muuttamalla laitteesi asetuksia joko sovelluskohtaisesti tai kaikkien sovellusten osalta. Evästeisiin liittyen, valintamahdollisuutesi ottaa evästeet pois käytöstä on kuvattu Storytelin evästeitä koskevissa tiedoissa.

13.4.

Olet myös oikeutettu tekemään valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, mikäli epäilet että henkilötietojasi on käsitelty soveltuvan tietosuojalainsäädännön vastaisesti. Jos asut tai työskentelet Suomessa, tai jos oletettu tietosuojalainsäädännön loukkaus on tapahtunut Suomessa, voit tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Viimeksi muokattu: 2. marraskuuta 2018

Storytel Oy