Öster om Eden Hljóðbrot

Öster om Eden

Prófa Storytel

Öster om Eden

Höfundur:
John Steinbeck
Hljóðbók
Rafbók

Öster om Eden (1952) är Steinbecks stora dramatiska släktroman som löper över tre generationer, där det goda slåss mot det onda, skildrat på samma sätt som i myten om Kain och Abel. I Steinbecks berättelse upprepas kampen genom två generationers brödrapar. I den första generationen är Charles på grund av avundsjuka och ondska nära på att slå ihjäl sin bror Adam. I den andra generationen följer vi bröderna Aaron och Caleb, som är söner till Adam och den förförande, men demoniskt ondsinta Cathy. Ett mäktigt verk över livet i USA från inbördeskriget till första världskriget med ett stort och mästerligt skildrat persongalleri.

Tungumál:
sænska
Þýðandi:
Nils Holmberg

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Viatone
Útgefið:
2017-04-27
Lengd:
26Klst. 6Mín
ISBN:
9788771831887

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Albert Bonniers förlag
Útgefið:
2019-02-01
ISBN:
9789100177720

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"