Klasseledelse - Dorte Ågård

Klasseledelse

Klasseledelse

5 1 5 Höfundur: Dorte Ågård
Rafbók.
En brugsbog, der giver dig teoretisk forståelse og praktisk inspiration, når du skal undervise på gymnasiet, hf, hhx, htx og andre ungdomsuddannelser. Dorte Ågård argumenter i bogen for, at de fleste elever er motiverede for undervisning, men at de har svært ved at navigere i de forventninger, der stilles.
Ved at arbejde målrettet med klasseledelse og motivation kan læreren og skolen løse nogle af de problemer, der kan få både elever og lærere til at mistrives i klasselokalet.
Bogen diskuterer en række centrale dilemmaer, der knytter sig til undervisning og lærerrollen, bl.a. begreber som autoritet og ansvar for egen læring.
Læs om:
Hvad er klasseledelse?
Hvad er god klasseledelse?
Hvorfor er det blevet mere udfordrende at være lærer?
Hvordan kan man være en autoritet og samtidig have et godt forhold til sine elever?
Forfatterens udgangspunkt er praksisnær klasseledelsesteori og styring-kontakt-modellen, som hun har tilpasset til danske forhold, og som her præsenteres for første gang i Danmark.
Tungumál: danska Flokkur: Viðskiptabækur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Frydenlund
Útgefið: 2017-08-30
ISBN: 9788771186444
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 7 daga