Balladen om Janne og Valde - Bent Haller

Balladen om Janne og Valde

Höfundur: Bent Haller
Lesari: Sjak Svendstorp
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Balladen om Janne og Valde

Höfundur: Bent Haller
Lesari: Sjak Svendstorp
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
5Klst. 31Mín
danska
Janne er dybt forelsket i Valde. Så forelsket, at hun slet ikke kan forestille sig, at det kunne være gengældt. Hun ved ikke, at Valde også er forelsket i hende, og hun bliver mere og mere ked af det og frustreret.

"Balladen om Janne og Valde" er en ungdomsroman om temaer, som de fleste unge kender i et eller andet omfang; forelskelse, ensomhed og psykiske problemer.

Den danske forfatter Bent Haller (f. 1946) er oprindeligt uddannet som maler og grafiker fra Det jyske Kunstakademi, men har desuden skabt sig en spændende karriere som forfatter. Bent Haller debuterede som forfatter, da han i 1972 vandt forlaget Borgens konkurrence for den bedste samfundskritiske ungdomsroman med romanen "Katamaranen". Bent Hallers forfatterskab favner bredt og rummer både børnebøger, ungdomsromaner, digte og voksenbøger.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2019-11-20
ISBN: 9788726056006
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2018-11-22
ISBN: 9788726048483
5Klst. 31Mín
danska

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga