Et barn at føde - Kristina Sandberg

Et barn at føde

Höfundur: Kristina Sandberg
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Et barn at føde

Höfundur: Kristina Sandberg
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
15Klst. 16Mín
danska
3,38
Gedden på det rene køkkenbord. Hvad skal Maj stille op med den?
For første gang skal Maj have sin nye familie til middag. Men hvordan havnede hun her, med en mand hun knap kender? En sparken i maven giver svaret. Barnet. Det der aldrig måtte ske.
Langsomt vokser en beslutning frem: Hun vil være en kvinde, som ingen kan klandre. En god kone, mor, værtinde. Men hvor meget Maj end prøver at få styr på tilværelsen, så er alt det andet der. Usikkerheden, det betændte moderskab, alkoholismen og et ægteskab, som ikke var meningen. Og en forbudt længsel efter at indtage sin plads og risikere at fylde for meget.

ET BARN AT FØDE følger den 20-årige Maj i hendes første år som gift i slutningen af 1930’erne. En stærk skildring af kvinders livsvilkår og en fortælling om tidsåndens og tilfældighedernes lunefulde måde at styre vores liv på.
Þýðandi: Anne Marie Bjerg
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2017-05-26
ISBN: 9788771467901
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2017-05-24
ISBN: 9788771468267
15Klst. 16Mín
danska
3,38

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga