Bander, bomber og bagmænd - Preben Lund, Mogens Lauridsen

Bander, bomber og bagmænd

Lesari: Finn Andersen
Snið: Sem hljóðbók
Prófa Storytel

Bander, bomber og bagmænd

Lesari: Finn Andersen
Snið: Sem hljóðbók
7Klst. 21Mín
danska
3,72
"Den første dag, jeg mødte til tjeneste i patruljen, blev jeg sammen med en håndfuld andre betjente trukket til side og spurgt, om vi kunne tænke os at arbejde under cover på Christiania, eller sagt med mere almindelige ord gå rundt i området på en måde, så ingen fattede mistanke om, at vi var politifolk."

I sine fyrre år i politiet har Mogens Lauridsen prøvet lidt af hvert. Fra de små dramaer blandt stofmisbrugere som gadebetjent på Vesterbro til de helt store aktioner som central koordinator i rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej i København, for slet ikke at tale om det livsfarlige arbejde i politiindsatsen under 1990‘ernes mange bandeopgør mellem rockerne.

I "Bomber, bander og bagmænd" fortæller Mogens Lauridsen sin egen historie som politimand, som samtidig også er historien om det danske politikorps‘ udvikling over fyrre år.

Preben Lund er journalist ved DR Nyhederne. Han står blandt andet bag bøgerne "En smerte så stor" om kirurgen og antitortur-fortaleren Bent Sørensen og "Sindssyg i gerningsøjeblikket" om retspsykiateren Peter Kramp.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2017-06-20
ISBN: 9788711807873
7Klst. 21Mín
danska
3,72
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga