Min familie - Sebastian Bune

Min familie

Höfundur: Sebastian Bune
Lesari: Sebastian Bune
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Min familie

Höfundur: Sebastian Bune
Lesari: Sebastian Bune
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
3Klst. 43Mín
danska
4,33
Jonathan vokser op i en udsat familie på kanten af halvfemsernes velfærdsdanmark. Den udadtil charmerende, men indadtil ekstremt lunefulde stedfar, Leon, er skiftevis ekstatisk og voldelig. Moren er mere optaget af New Age-religion end af sine børn, og Jonathan kæmper en kamp for at holde sammen på det hele.

"Min familie" er fortællingen om en opvækst med flytninger, skadestuebesøg, krisecentre og retssager, men også om gode øjeblikke: om at sidde bag på morens cykel under en rolig stjernehimmel, om film og musik, pizza og basketball og ikke mindst om Jonathans kærlighed til lillebroren James.

Sebastian Bune er født i 1985. Han er uddannet cand.mag. i engelsk og nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet og arbejder til daglig som gymnasielærer. Sebastian Bune er bidragyder til diverse skandinaviske litteraturtidsskrifter. "Min familie" er hans debut som romanforfatter.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2017-08-11
ISBN: 9788711838495
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2017-08-11
ISBN: 9788711697443
3Klst. 43Mín
danska
4,33

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga