Far. Søn. Ånd - Lars Sandbeck, Rikke Vanggaard

Far. Søn. Ånd

Far. Søn. Ånd

0 0 5 Höfundur: Lars Sandbeck, Rikke Vanggaard
Rafbók.
Én sand, treenig Gud. Det er, hvad den kristne kirke bekender sin tro på. Men hvad vil det sige?

Lars Sandbeck og Rikke Vanggaard tager med "Far. Søn. Ånd" udfordringen op. De viser, at det gamle dogme om Guds treenighed er langt mere end teknisk teologi. At det fortjener en chance – fortjener at blive forklaret og forstået.

Forfatterne bevæger sig tæt på de bibelske tekster, både Det Gamle og Nye Testamente, men mister aldrig blikket for hverdagens liv. Et meningsfuldt begreb om Gud, hævder de, går via treenigheden.

"Far. Søn. Ånd" udkommer som den fjerde bog i Bibelselskabets Håndbibliotek. En serie af små fagbøger, der udforsker væsentlige temaer i Bibelen. Tidligere udkom "Jesus", "Synd for begyndere" og "Himmelsk føde og forbuden frugt".

Lars Sandbeck (f. 1974) er ph.d. i systematisk teologi og lektor ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter. Han er en aktiv debattør og forfatter til flere bøger om det kristne gudsbillede.

Rikke Vanggaard (f. 1967) er sognepræst i Søllerød Kirke nord for København. Hun er specialuddannet i sjælesorg og har tidligere været hospitalspræst på Herlev Hospital.
Tungumál: danska Flokkur: Andleg málefni Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Bibelselskabets Forlag
Útgefið: 2019-05-06
ISBN: 9788775239597
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga