Paul Simon - Peter Ames Carlin

Paul Simon

Höfundur: Peter Ames Carlin
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Paul Simon

Höfundur: Peter Ames Carlin
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
16Klst. 15Mín
danska
2,44
ÅRET ER 1965: Paul er en forholdsvis upåagtet folkesanger, der mest slår sine folder i England. Bag sig har han flere flop, bl.a. debutalbummet Wednesday Morning 3 AM med vennen Artie Garfunkel. Men der er noget i gære. Sangen ’The Sound of Silence’ er – uden duoens vidende – blevet lavet om i en folkrock-udgave. Folkrock er det nye shit, og den er ved at blive et hit.

Da Paul ankommer til København en tidlig vintermorgen, tager han ind til sin danske udgiver og slår op i Billboard. Han skal tjekke Hot 100, hænderne ryster. ’Silence’ er røget 52 pladser frem i ét hug! Den er en af de hurtigst sælgende plader. Mit liv er uigenkaldeligt forandret, flyver det igennem hovedet på Paul.

At sige han fik ret, er en underdrivelse. Hen over de næste 50 år udviklede Paul Simon sig til en af rockhistoriens største kunstnere og sangskrivere, først med Simon & Garfunkel og sideløbende som soloartist – en karriere, der kun gik op, indtil den pludselig gik helt ned i begyndelsen af 80’erne.
Þýðandi: Ebbe Rosander, Ebbe Rossander
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2017-10-10
ISBN: 9788772001708
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2017-10-10
ISBN: 9788772001234
16Klst. 15Mín
danska
2,44
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga