Liv for hver en pris - Kristina Sandberg

Liv for hver en pris

Höfundur: Kristina Sandberg
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Liv for hver en pris

Höfundur: Kristina Sandberg
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
16Klst. 38Mín
danska
4,2
LIV FOR HVER EN PRIS er den afsluttende del af Kristina Sandbergs kritikerroste trilogi om den hjemmearbejdende husmor Maj fra Örnsköldsvik i Sverige. Det er skuespiller Bolette Schrøder, der læser alle tre bøger i trilogien, og hendes stemme formidler perfekt Sandbergs store fortælling om kvinde- og familieliv fra 1930’erne og frem til 1960’erne.

Sandbergs genialitet ligger i, som flere anmeldere har skrevet, at hun formår at forvandle monotont hverdagsbøvl og tilbageholdt frustration til stor og fængslende litteratur, og dén oplevelse understøtter Bolette Schrøders fine indlæsning.

Det er midt i 1950’erne. Tomas har inviteret Maj og deres to teenagebørn på hotelophold i Järvsö. Det er et flot sted med et godt køkken, og Maj burde være glad. Hvis bare hun ikke gik og var så svimmel.
Maj gør sit bedste for at være godt selskab dér på hotellet. Men da hun under sig selv en ansigtsbehandling hos skønhedseksperten og mærker masken blive smurt nænsomt ud over panden, kan hun ikke holde tårerne tilbage. Er det bare overgangsalderen, eller er det ængstelsen for Tomas’ problemer med firmaet og alkoholen? Eller skuffelsen over Lasses forsømmelighed med skolen og Anitas stædige interesse for bøger og film? Måske aner Maj, at store forandringer er på vej, uden at hun har magt til at hindre det.

LIV FOR HVER EN PRIS giver stemme til en generation af kvinder, som har fået meget lidt plads i historien.
Þýðandi: Anne Marie Bjerg
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2018-09-07
ISBN: 9788771469790
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2018-09-07
ISBN: 9788770071291
16Klst. 38Mín
danska
4,2

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga