Lad mig overleve natten: mit liv som journalist og junkie - Joerg Boeckem

Lad mig overleve natten: mit liv som journalist og junkie

Höfundur: Joerg Boeckem
Lesari: David Seedorff
Snið: Hljóðbók
Prófa Storytel

Lad mig overleve natten: mit liv som journalist og junkie

Höfundur: Joerg Boeckem
Lesari: David Seedorff
Snið: Hljóðbók
8Klst. 13Mín
danska
3,91
"Det banker på døren til mit kontor – hurtige, flygtige lyde. Døren går op, det er Runhild, sekretæren. "Åh, undskyld", siger hun, "jeg troede, du var gået til frokost. Jeg ville bare lige give besked om, at mødet er skubbet til klokken 15. Undskyld forstyrrelsen."

Hun aner ikke, hvor meget hun i sandhed forstyrrer. Jeg sidder ved mit skrivebord, med ryggen til døren, på tredje sal i den bygning i Hamborg, der huser Der Spiegel. Jeg holder en lighter i højre hånd, og i den venstre har jeg en sodsværtet ske med en dampende, brun væske i. Jeg er i gang med at tilberede min heroin nede under skrivebordspladen."

Jörg Böckem fortæller om sit mangeårige dobbeltliv som stiknarkoman og succesrig journalist, om at balancere en blomstrende karriere med en beskidt hemmelighed, der fik ham arresteret allerede som 19-årig, og som under en narkorus fik ham til at forsøge at slå sin kæreste ihjel. I dag er Jörg Böckem stoffri, og "Lad mig overleve natten" er hans måde at bryde med tabuet om stofmisbrug og illusionen om, at hvis man nøjes med at tage stoffer i weekenden, kan man sagtens være clean igen mandag morgen ...

Den tyske journalist og forfatter Jörg Böckem har arbejdet som kulturjournalist for velrenommerede tyske aviser og magasiner som Tempo, jetzt, Die Zeit og Der Spigel. I år 2004 udgav han bogen "Lad mig overleve natten" om sit årelange stofmisbrug og vejen ud af det.
Þýðandi: Winnie Fersmark
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2017-10-23
ISBN: 9788711860663
8Klst. 13Mín
danska
3,91
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga