Judaskysset - Victoria Holt

Judaskysset

Höfundur: Victoria Holt
Snið: Sem rafbók

Judaskysset

Höfundur: Victoria Holt
Snið: Sem rafbók
danska
3,75
Som syttenårig gør Pippa Ewell en rystende opdagelse. Hendes søster Francine, som er død nogle år tidligere, er i virkeligheden blevet myrdet. Sammen med sin mand, baron von Gruton Fuchs, blev hun fundet på et jagtslot i fyrstedømmet Bruxenstein.

Pippa rejser til Bruxenstein for at finde ud af, hvordan og hvorfor hendes søster døde, og hvor Francines barn er blevet af.

Pippas forsøg på at finde sandheden bag søsterens død fører hende midt ind i det dødsensfarlige magtspil i fyrstedømmet, og hun konfronteres med politiske kræfter, der ikke viger tilbage for mord.

Midt i dette på én gang betagende og skræmmende land, møder hun også kærligheden og den fortærende lidenskab.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.
Þýðandi: Grete Andersen
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2017-07-20
ISBN: 9788711455340
danska
3,75

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga