Bleak House - Charles Dickens

Bleak House

Bleak House

5 1 5 Höfundur: Charles Dickens
Rafbók.
I årevis har sagen om mr. Jarndyce’ testamente skabt splid mellem hans efterkommere og har drevet flere til vanvid i håbet om at overbevise retten om, at det testamente, der peger på dem som arving, er det rette. Den ældre og godmodige John Jarndyce bliver værge for Ada og Richard, der ligesom ham selv er mulige arvinger, og lader dem sammen med sin anden myndling, Esther, flytte ind hos sig på hans landsted, Bleak House. Han forsøger at forhindre sine unge myndlinger i at lade sig rive med af forhåbninger om at vinde den endeløse retssag, men håbet om at vinde den enorme formue er nok til at drive den unge Richard til vanvid.

"Bleak House" er en eminent satire over det absurde engelske retssystem, men det er samtidig en medrivende psykologisk skildring af en række forskellige karakterer. Ligesom så mange andre af Charles Dickens’ fortællinger gemmer historien på et spændende plot fyldt med hemmeligheder, der ikke kan holdes skjult.

slx

Charles Dickens (1812-70) er et af de helt store navne i engelsk litteratur. Hans bøger læses stadig flittigt og lever videre på både teatret og filmlærredet. I hans bøger fokuserer han ofte på klasseskel og de fattiges kår, til tider tilsat en god portion humor. Foruden romaner har han skrevet mange kortere prosatekster samt skuespil, rejsebøger og børnebøger.
Tungumál: danska Flokkur: Klassískar bókmenntir Þýðandi: Ludvig Moltke

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2020-08-21
ISBN: 9788711506035
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 7 daga