Hotelværelset - Marie Østergaard Knudsen

Hotelværelset

Snið: Rafbók

Hotelværelset

Snið: Rafbók
danska
"Hotelværelset" er en novelle om livets gang i medgang og modgang. Minna og Torben har efterhånden levet sammen i mange år. De har voksne børn og en fælles dagligdag. Men nogle gange er det ikke nok, og forandring er en nødvendighed – dette må Minna sande, da hun en dag opdager en kvittering for et hotelværelse, som Torben har bestilt. Straks forestiller hun sig det værst tænkelige, og hun sætter sig for at finde ud af, om det kan passe, at Torben ser en anden kvinde.

Marie Østergaard Knudsen (f. 1971) er en dansk forfatter, journalist og foredragsholder. Hun er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og fokuserer i sit forfattervirke ofte på netop litteraturen. Herudover skriver hun om blandt andet kultur og pædagogik, og i 2016 udgav hun bogen "Fortæl dit liv", hvor hun giver gode råd til at skrive sine erindringer baseret på en række foredrag, som Knudsen i en årrække har afholdt.
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2017-10-16
ISBN: 9788711704523

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga