Troldsmeden - Morten Korch

Troldsmeden

Troldsmeden

0 0 5 Höfundur: Morten Korch
Rafbók.
I en lille landsby strides nord og syd om en dæmning over fjorden. Også mellem gårdejer Claus Munk på Kærholm og smeden Mester Julian har der længe hersket et anstrengt forhold. Som unge sværmede de begge for den samme kvinde, men hun valgte Julian. Og nu har striden nået sit højdepunkt, for de står på hver deres side af sagen om dæmningen. Hvis Claus vinder, mister Julian alt. Byens unge mennesker, Hanne, Julians datter, Jørgen, Claus‘ søn, og deres venner, den rige Ellen og Johan, smedens lærling, må nu sætte alting ind på at hele bruddet mellem de to mænd og derved redde byen. Og hvem ved, måske også finde kærligheden?

"Troldsmeden" er et klassisk synge- og skuespil om gammelt nag og ung kærlighed, fortalt med den kendte Korch‘ske humør og varme.

Morten Korch (f. 1876 – d. 1954), Danmarks mest folkekære forfatter, begyndte sit virke i 1898 med novellesamlingen Humoresker – Fyensk Humør, der indeholdt en række skitser og fortællinger, alle på klingende fynsk. Det var startskuddet til et forfatterskab, der strakte sig over et halvt århundrede, og som har været elsket af generationer af læsere. Med romaner som Flintesønnerne, Der brænder en ild og De røde heste blev Morten Korch folkeeje, og filmatiseringerne af hans mest populære romaner med skuespillere som Poul Reichhardt, Tove Maes, Ebbe Langberg og Ib Mossin er i dag en del af den danske filmskat.
Tungumál: danska Flokkur: Leikrit og ljóð Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2016-08-12
ISBN: 9788711482421
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga