I kærlighed og andre noveller - Hans Lyngby Jepsen

I kærlighed og andre noveller

I kærlighed og andre noveller

0 0 5 Höfundur: Hans Lyngby Jepsen
Rafbók.
"Jeg kæmpede imod så godt jeg kunne, men jeg var fortabt. Jeg er fortabt nu og altid, men jeg er ikke sikker på, at jeg elsker ham. Lyder det vanvittigt? Men hvad binder mig da? Jeg ved det ikke. Sådan var det aldrig med os, jeg elskede dig, måske elsker jeg dig endnu. Åh Gud, sommetider ønsker jeg, at jeg ikke var rejst herned. Jeg ønsker mig tilbage - ak, et umuligt ønske! Men glemme dig vil jeg aldrig. Er det utilstrækkeligt blot at elske, er kærlighed ikke nok?"

10 noveller om kærlighed, forelskelse og alle de mærkelige ting folk gør, når følelserne rammer dem.

Indhold
"Brevet"
"Hilsen fra Ida"
"Emmy"
"Smilet"
"I kærlighed"
"Han følger dig"
"Salomo"
"I dalen"
"Drømmeren"
"Jezabel og skomageren"

Hans Lyngby Jepsen (1920-2001) var en dansk skønlitterær forfatter. Han blev født på en fattiggård i Aalborg, hvor hans far var forstander, men flyttede fra byen efter studentereksamen for at studere på Polyteknisk Læreanstalt i København. I 1943 debuterede han med en novelle i Politiken. To år efter udkom hans første novellesamling og i 1946 debuterede han som romanforfatter.

I perioden 1964-88 boede han på Sicilien. Øen, dens folk og landskaber blev en stor inspirationskilde for forfatteren, der med kærlig humor og den fremmedes distance skildrede dette særegne folkefærd. Efter 1988 boede han henholdsvis i København, på Frederiksberg og i Nordjylland.

Hans Lyngby Jepsen bestred indflydelsesrige poster i både Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere, og var i det hele taget en kendt og anerkendt skikkelse i det litterære landskab.
Tungumál: danska Flokkur: Smásögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2017-04-20
ISBN: 9788711595169
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga