Nattens København i vor tid - Hugo Krantz

Nattens København i vor tid

Höfundur: Hugo Krantz
Snið: Sem rafbók

Nattens København i vor tid

Höfundur: Hugo Krantz
Snið: Sem rafbók
danska
Der skal meget til at hyle politifuldmægtig Otto Laub ud af den. Faktisk er det som regel omvendt. Store som små, snu som dumme, frygter Københavns forbrydere den unge, durkdrevne detektiv for hans kompromisløse søgen efter sandheden og ufattelige kløgt. Men en tidlig morgen, da den gamle overbetjent aflægger rapport om nattens begivenheder, farer den unge fuldmægtige i flint. Emmy, den unge smukke datter af en højesteretsdommer, er blevet fanget midt i et indbrud. Laub er først ved at overfalde betjenten for bagefter at græde ved hans skulder. Hans følelser for Emmy tillader ham ikke at tro, at hun kunne gøre noget forkert, og dog er hun blevet taget på fersk gerning. Sammen med den gamle overbetjent giver han sig til at efterforske, hvad der har fået hende sådan på afveje – og hvordan resten af retssystemet kan overbevises om, at hun ikke skal straffes...

Holger Rasmussen (Poul Johan Holger Christian Rasmussen), 1870-1926. Dansk skuespiller, forfatter, komponist og teaterdirektør. Debuterede i 1898 med digtsamlingen "Sommerbørn". Flamboyant af natur og med mage talenter, splittede han sine interesser ligeligt mellem sit forfattervirke og scenen. Størst kommerciel succes havde han med krimiserien "København ved nat" som han skrev under pseudonymet Hugo Krantz sammen med Axel Breidahl og Storm P.
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2020-02-10
ISBN: 9788711597408

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga