Lisbet Dahl - Jakob Steen Olsen, Rikke Rottensten, Lisbet Dahl

Lisbet Dahl

Lesari: Maria Stokholm
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Lisbet Dahl

Lesari: Maria Stokholm
Snið: Hljóðbók & Rafbók
6Klst. 39Mín
danska
4,05
LISBET DAHL har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem mere end 50 år. Og i privatlivet, der har budt på dramatiske op- og nedture.

I denne bog fortæller hun bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor – og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Og om at finde sig til rette som 71-årig, omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Bakken.

UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG er en levende, livsklog bog om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2017-11-10
ISBN: 9788772001845
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: Berlingske
Útgefið: 2017-11-10
ISBN: 9788772002224

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga