Onkel "Kapi" kommer hjem - Carl Otto Petersen

Onkel "Kapi" kommer hjem

Onkel "Kapi" kommer hjem

0 0 5 Höfundur: Carl Otto Petersen
Rafbók.
Året er 2000. Nationen er brudt sammen politisk og kulturelt og omtales i udlandet som "Cirkus Danmark". Midt i al kaosset står den nyligt hjemvendte udenlandsdansker Holger på sin gård i Nordjylland. Han aner ikke sine levende råd. Landet er gået fallit, men ingen bemærker det, for ingen vil være ved det. Regeringer afløser regeringer. Partier som "Fredens Danmark" og Anarkistisk Hjemmestyreparti slås med de konservative og venstre-orienterede om magten.

Derudover er alt blevet politisk – også erotik. Eller også er det omvendt. Ingen ved det, men det er konsensus at komme hinanden ved hele tiden. Både med og uden tøj på. Nej, det er ikke let at finde rundt i Cirkus Danmark.

"Onkel "Kapi" kommer hjem" er et satirisk bud på, hvordan Danmark ville se ud omkring år 2000.

Carl Otto Petersen (1923-2005) var en dansk forfatter, journalist, filminstruktør, klipper, manuskriptforfatter og oversætter.
I løbet af Anden Verdenskrig var Carl Otto Petersen aktiv i den danske modstandsbevægelse. Og han var sågar nødt til at gå under jorden i en periode, imens han arbejdede for det illegale dagblad "Morgenbladet". En del af hans værker handler om tiden under tyskernes besættelse af Danmark, og hvad det havde af betydning for den almindelige dansker.
Carl Otto Petersen er desuden kendt for sin skarpe satire og humoristiske noveller.
Tungumál: danska Flokkur: Skáldsögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2017-11-07
ISBN: 9788711497579
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 7 daga