Israel - Herbert Pundik

Israel

Höfundur: Herbert Pundik
Snið: Sem rafbók

Israel

Höfundur: Herbert Pundik
Snið: Sem rafbók
danska
Dansk-jødiske Herbert Pundik tegner et billede af Israel i 1967 med dets mange kulturelle og samfundsmæssige modsætninger. Landet er på én gang oldgammelt og splinternyt, og gennem en række beretninger om enkelte menneskeskæbner og en mere overordnet beskrivelse af forholdene i 1960’ernes Israel maler Herbert Pundik os et spændende og farverigt billede af det land, han selv var med til at kæmpe for og bygge op umiddelbart efter anden verdenskrig.

Herbert Pundik (f. 1927) er en dansk journalist og forfatter. Pundik har siden 1965 pendlet mellem Tel Aviv og København, også mens han var chefredaktør på Politiken fra 1970-93. Bag sig har han en lang række priser for sit arbejde som udenrigskorrespondent, blandt andet den fornemme Cavling-pris, samt flere bøger om Israel og livet som jøde i Danmark. Pundik er i dag rejseleder i Israel/Palæstina og skribent for Politiken.
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2020-02-21
ISBN: 9788726115246
danska
Flokkur: Saga

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga