Beskeder fra ærkeengle og mestre - Teresa Thaning

Beskeder fra ærkeengle og mestre

Höfundur: Teresa Thaning
Lesari: Laura Drasbæk
Snið: Sem hljóðbók
Prófa Storytel

Beskeder fra ærkeengle og mestre

Höfundur: Teresa Thaning
Lesari: Laura Drasbæk
Snið: Sem hljóðbók
4Klst. 32Mín
danska
4,31
Denne bog er et resultat at en exeptionel personlig rejse ind i en hidtil ikke særligt belyst dimension, nemlig ærkeenglenes og de opstegne mestres riger.
Englene giver dig flere svar i hverdagen, end du aner - hvis blot du lytter efter. Ved at overgive dig til din bevidstheds indre planer kan du få indsigt i englenes dimension og herigennem finde dit fulde spirituelle potentiale.

Beskeder fra ærkeengle og opstegne mestre er blevet til igennem kanalisering og bygger på forfatterens personlige erfaringer.

Flere dybe spirituelle oplevelser tilbage i 2013 blev anledningen til en lang rejse ind i en helt ny dimension for Teresa, som efterfølgende oplevede energetisk kontakt med englene og mestrene der spontant begyndte at manifestere sig foran hende og beskrive deres opgaver på jorden og deres måde at hjælpe og inspirere menneskene på. I bogen giver hun en grundig og vidende indføring i englenes og mestrenes embeder, ligesom hun gennemgår deres arbejde med menneskene. Hun berører emner som de 7 guddommelige stråler, mestrenes forhistorie på Atlantis og tidligere inkarnationer på Jorden og trækker spor til det kollektivt ubevidste og Jungs forståelse af arketyper som et bevidsthedspotentiale i mennesket, der kan give en ide om hvad en rejse på de indre bevidsthedsplaner indebærer.

I et særskilt kapitel behandles Det Karmiske Råds arbejde, dødsprocessen og sjælens rejse gennem astralplanet mod mentalplanet.

En morgen i 2015 havde Teresa Thaning en oplevelse, der først forekom meget almindelig, men som skulle vise sig at indeholde en helt anden dybde end den umiddelbart synlige.

Netop hjemkommet fra en pilgrimsrejse i Spanien passerede hun to mænd på gaden. De to mænd var optaget af en faglig snak om et byggeri, da hun over dem fik øje på hver deres umådeligt kraftfulde og kærlige lys, der var forbundet til hver af mændenes fysiske kroppe og hvis kvalitet stod i en skærende kontrast til de roller og magtspil, der udspillede sig mellem mændene. Den mærkbare kontrast mellem sjælenes vise og kærlige udstråling og kontakten mellem mændene i den fysiske virkelighed var opsigtsvækkende, fordi det ubenyttede potentiale af kærlighed og visdom stod meget klart. Med denne indsigt sætter Teresa fokus på menneskets højere potentialer og på de energier der er til rådighed hele tiden, hvis man rækker ud efter dem og som kan hjælpe mennesker med at leve i kærlighed, samhørighed og empati.

Bogen kan bruges både som et opslagsværk og som en praktisk guide til personlig og spirituel udvikling. Beskeder fra ærkeengle og opstegne mestre guider dig til en mere aktiv kontakt med de højere bevidsthedsplaner og gør dig i stand til bedre at identificere de enkelte mestres og ærkeengles specifikke energier og bruge dem som kilde til spirituel opvågning og vækst.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Lytteratur
Útgefið: 2020-03-23
ISBN: 9788770303958
4Klst. 32Mín
danska
4,31

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga