Den fortabte søn - Kristian Massey Møller

Den fortabte søn

Den fortabte søn

0 0 5 Höfundur: Kristian Massey Møller
Rafbók.
Det foregår et sted i det vestlige Jylland. På en lille gård med far, mor og to drenge, Emil og Peter. Peter skal overtage gården. Han får farens fulde opmærksomhed og anerkendelse, mens Emil, nå ja, Emil bliver en besværlig dreng, en outsider, men med moderen bag sig. Et fatalt skud sender Emil ud på et skråplan. Senere kommer han i smedelære.

Emils liv foregår på trods, tåget og omtumlet og dramatisk i modstanden imod faren og Peter. Som smed viser han imidlertid en (guds)benådet evne til at svejse. Og det fører ham og læseren rundt i verden, ud på boreplatforme, til Grønland og endelig til Midtvesten i USA. Her indhentes han af sit liv og erfarer i et møde, at han er kristen. Men inden det sker, har han for længst mødt Linda – på et værtshus, selvfølgelig, hvor han systematisk søger at gå i hundene.

Den fortabte søn er en eksistentiel fortælling om fortabelse og fornedrelse og håb; den rejser det centrale spørgsmål, om et menneske er i stand til at redde sig selv.

Kristian Massey Møller er født i 1960 i Ribe. Han er historiker, forfatter, i dag Oddens sognepræst på Sjællands Odde. I mange år var han højskolelærer på Båring Højskole og valgmenighedspræst på Stevns. Han har af flere omgange været feltpræst i Afghanistan. rnKristian Møller har skrevet en række anmelderroste romaner og debatbøger. Om "Den syriske garage" skrev Berlingske: "Et smukt og levende sprog blottet for nykker, som i sig selv gør bogen en nydelse at læse. En glimrende bog om sindstilstande i splittede sjæle, som der kun bliver flere af i disse år".
Tungumál: danska Flokkur: Skáldsögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2020-02-21
ISBN: 9788726316780
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga