Hvis bare du var min - Mhairi McFarlane

Hvis bare du var min

Höfundur: Mhairi McFarlane
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Hvis bare du var min

Höfundur: Mhairi McFarlane
Snið: Hljóðbók & Rafbók
10Klst. 33Mín
danska
4,06
Den om Laurie!

Hvis det er så nemt at efterligne kærlighed … hvordan ved du så, hvornår kærligheden er ægte?

Da hendes partner igennem mere end et årti pludselig ender forholdet, er Laurie efterladt rystet – især fordi de arbejder i det samme advokatfirma, og hun skal se ham hver dag. Hendes engang så perfekte liv er i ruiner, og tanken om at date igen i Tinder-æraen er frygtindgydende. Da nyheden om hendes ekskærestes gravide kæreste når hendes ører, er det ikke en mulighed at tage ydmygelsen liggende ned.
Et tilfældigt møde i en defekt elevator med kontorets playboy åbner dog op for nye muligheder.

Jamie Carter tror ikke på kærlighed, men han har brug for en respektabel og stabil kæreste til at imponere cheferne. Laurie vil have en hot ny mand for at give sladdertaskerne noget andet at snakke om.

Det er den perfekte mulighed: en uægte romance på de sociale medier med nogle strategiske iscenesatte billeder og en specifik slutdato planlagt. Da planen er lagt, begynder Laurie og Jamie at fremvise deres nye status som par til deres venners og kollegers overraskelse – og misundelse. Men det viser sig hurtigt, at der er en hårfin grænse mellem at lade, som om man er forelsket, og så rent faktisk falde for sin charmerende, flotte og uægte kæreste …
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2020-06-02
ISBN: 9788793400818
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2020-06-02
ISBN: 9789150793239
10Klst. 33Mín
danska
4,06
Flokkur: Rómantík

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga