Musikhistorien i kortfattet fremstilling - Hortense Panum

Musikhistorien i kortfattet fremstilling

Musikhistorien i kortfattet fremstilling

0 0 5 Höfundur: Hortense Panum
Rafbók.
"Mens musikhistorien i den sidste snes år herhjemme efterhånden har kæmpet sig frem til at blive et nødvendigt, ja næsten uundværligt tillæg til musikundervisningen, står det for de fleste musicerendes vedkommende endnu sørgeligt til med den musikhistoriske viden. Hvor mange af vore musikstuderende ser sig således i virkeligheden i stand til at gøre rede for noget så nært liggende som de forsøg, der med tiden har ført op til nutidens praktisk tilrettelagte toneskift?"

Hortense Panums bog gennemgår de tekniske aspekter af musikken og deres oprindelse og udbredelse gennem historien. Den musiktekniske opbygning og udvikling af middelalderlig musik, kirkemusik, opera og klassisk musik gennemgås af en af de mest anerkendte danske musikhistorikere og musikundervisere.

Hortense Panum (1856-1933) var en dansk musikhistoriker, der bidrog med mange bøger og afhandlinger om den europæiske musikhistorie. Hun er særligt kendt for første del af den store "Illustreret musikhistorie" fra 1905, hvoraf anden del blev skrevet af den anerkendte danske musikhistoriker William Behrend. Hortense Panum virkede som underviser i musikhistorie ved Det kgl. danske Musikkonservatorium og på Folkeuniversitetet.
Tungumál: danska Flokkur: Saga Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2020-05-29
ISBN: 9788726403848
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga