Pigen der forsvandt - Emilie Meng mysteriet - Bo Norström Weile, Jesper Vestergaard Larsen

Pigen der forsvandt - Emilie Meng mysteriet

Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Pigen der forsvandt - Emilie Meng mysteriet

Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
8Klst. 39Mín
danska
4,26
PIGEN DER FORSVANDT - EMILIE MENG MYSTERIET er en dokumentarisk fortælling, der kulegraver en af de mest omfattende kriminalsager i nyere tid. To journalister opruller, hvordan en 17-årig piges forsvinden greb en hel nation om hjertet og gennemsyrede alle lag af samfundet.

Skridt for skridt undersøger de politiets efterforskning og de mulige fejl, der blev begået i de første afgørende døgn. Bogen viser samtidig, hvad det gør ved et samfund, når borgerne pludselig mister tilliden til politiet, retssamfundet og hinanden.

Bogen bringer nye spor og oplysninger frem i sagen og stiller skarpt på en række af politiets mistænkte. En rejse, der fører journalisterne ud i de mørkeste afkroge af den kriminelle underverden i jagt efter svar på spørgsmålet:
Hvad skete der med Emilie Meng?
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2020-06-23
ISBN: 9788772380247
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2020-06-23
ISBN: 9788772380322
8Klst. 39Mín
danska
4,26

Svipaðar bækur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga