Fodspor i støvet - Johannes Buchholtz

Fodspor i støvet

Fodspor i støvet

0 0 5 Höfundur: Johannes Buchholtz
Rafbók.
Ingen af stationsassistenterne ved rigtig, hvorfor de så nødigt vil til stationen ved Rimstrup, men faktum er, at de alle har medlidenhed med den stakkel, der ind imellem må tilbringe en uge som afløser ved stationen, når dens strenge og gravalvorlige stationsforstander Horn har andre ting at se til.

Det siges, at Horn lever ensomt, hvilket er nemt at tro på, når man har mødt den skumle og ubehagelige mand. Men da en ung stationsassistent skal afløse Horn en uges tid, opdager han, at der er liv inde i Horns forladte bolig. Han hører en klaverskala blive spillet og ser et lys blive tændt. Et spøgelse eller en indbrudstyv ville vel hverken sætte sig til klaveret eller tænde lys, så hvem er det, der bryder Horns ensomhed? Er det i virkeligheden svaret på, hvorfor netop denne station er så frygtet?

Johannes Buchholtz (1882-1940) var en dansk forfatter og jernbanearbejder. Han blev født i Odense men levede meget af sit liv i Struer nær Limfjorden. Johannes Buchholtz havde et omfattende forfatterskab og var en af sin tid mest læste forfattere. Mange af samtidens Struer-kunstnere havde deres daglige gang i Johannes og hans hustru Olga Buchholtz’ hjem. Blandt andre kan nævnes digteren Jeppe Aakjær og forfatteren Johan Skjoldborg. I dag er Olga og Johannes Buchholtz’ hjem end del af Struer Museum, og hvert år afholdes Buchholtz Prisopgave for gymnasieeleverne i området.
Tungumál: danska Flokkur: Smásögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2020-10-07
ISBN: 9788726432497
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga