Ekkoland - Per Petterson

Ekkoland

Höfundur: Per Petterson
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Ekkoland

Höfundur: Per Petterson
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
3Klst. 14Mín
danska
3,86
Arvid er tolv år og tilbringer sommeren hos bedsteforældrene i Nordjylland. Her bor faren, moren, Gry og Arvid i en lille lejlighed oven over bedstemorens mælkeudsalg. Det er først i tresserne, mælk er på flaske og Arvid hjælper bedstefar med at bringe den ud på budcykel om morgenen. Arvid er en dreng der tager livet alvorligt, og der er meget han spekulerer på. Hvorfor græder bedstemor så ofte inde bag døren til det lille kammer? Hvad skete der mellem hans mor og far før han og søsteren blev født? Hvorfor tænker Arvid så meget på Bruno Angelini, den italienske bagersøn og brobygger som de siger han ligner.
""...Alt det, der gør et barneliv. Her fortalt så klokkeklart, hvor ikke ét eneste ord synes overflødigt, hvor læseren kan ånde med, føle sig berørt uden at skulle holde med nogen og mod andre. Sommeren er begyndt nu, og når man selv har haft glæden, kan man kun ønske at videregive den til andre: En dag i solen med lille Arvid.""
Mai Misfeldt, Berlingske Tidende
"
Þýðandi: Jannie Jensen, Arild Batzer
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Boglyd
Útgefið: 2009-06-26
ISBN: 9788791816239
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: BATZER & CO
Útgefið: 2012-12-03
ISBN: 9788792439819
3Klst. 14Mín
danska
3,86

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga