I majestætens hemmelige tjeneste - Ivan Rod, Jesper Lundorf

I majestætens hemmelige tjeneste

Lesari: Jesper Borup
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

I majestætens hemmelige tjeneste

Lesari: Jesper Borup
Snið: Hljóðbók & Rafbók
6Klst. 29Mín
danska
3,8
I majestætens hemmelige tjeneste er tidligere kongelig livvagt Jesper Lundorfs gribende beretning om sine ti år i baglokalerne på de kongelige slotte som en af kronprins Frederiks mest betroede medarbejdere.

I bogen fortæller han om sin uddannelse hos politiet og optræning til livvagt hos PET. Om tiden som trofast følgesvend for de kongelige. Samt ikke mindst om udfordringerne ved at følge Kronprins Frederiks som en skygge, der aldrig har fri. Bogen, der går tæt på og fortæller, hvordan den danske sikkerhedstjeneste PET opererer bag kulisserne, tegner også et nyt og levende portræt af den danske tronarving som et viljestærkt og ukueligt menneske og en særdeles kompetent og professionel kronprins.

Forfatteren er tidligere mangeårig kampinstruktør med speciale i uddannelse af livvagter og arbejder i dag som højtbetalt sikkerhedsrådgiver for og i det private erhvervsliv. Desuden er han en efterspurgt foredragsholder.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2015-03-13
ISBN: 9788711442944
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2009-05-22
ISBN: 9788711437278
6Klst. 29Mín
danska
3,8
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga