Hævnens gudinde - Sara Blædel

Hævnens gudinde

Höfundur: Sara Blædel
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Hævnens gudinde

Höfundur: Sara Blædel
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
10Klst. 8Mín
danska
4,36
Midt i afhøringen af enken efter en ung mand med rockerrelationer, bliver kriminalassistent Louise Rick ringet op af sin plejesøn, Jonas: En klassefest er endt i vold, fordi en flok rødder er trængt ind for at få fat i sprut og værdier.

Den 12-årige Signe vil løbe efter hjælp, men da Louise når frem, er der sket en tragisk ulykke. Signe er løbet ud foran en bil, og senere samme nat dør hun af sine kvæstelser.

For Signes mor forsvinder meningen med livet, da hun mister sit eneste barn. Men er hun ikke bare opfyldt af sorg, men også af ønsket om hævn? En mordbrand giver sagen højeste prioritet hos politiet, sporene fører i flere retninger, men efter et uventet tip fra veninden Camilla Lind forstår Louise, at ikke alle fortæller hele sandheden.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2009-09-24
ISBN: 9788771089646
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2009-09-24
ISBN: 9788771084849
10Klst. 8Mín
danska
4,36

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga