Hljóðbrot
Himlen over London - Håkan Nesser

Himlen over London

Himlen over London

3,14 50 5 Höfundur: Håkan Nesser Lesari: Torben Sekov
Hljóðbók.
Rafbók.
Leonard Vermin er blevet mere og mere opslugt af fortiden, især nogle thrilleragtige måneder i 1968, hvor han ved et tilfælde – måske – mødte Carla, en ung og smuk tjekkisk kvinde i eksil, og pludselig befandt sig midt i en spionsag.
Nu lakker det mod enden. Leonard skal dø og virker usædvanlig klar over, hvad der skal ske. Han samler familien til en afskedsmiddag i London, og alle dukker op fuld af bange anelser og mere eller mindre maskeret gerrighed. Leonard er rig, og et testamente er i udsigt. Trusler og løfter flokkes side om side, forventninger væves sammen med uro og usikkerhed, og hvad der skal foregå under middagen, ved kun Leonard Vermin.

HIMLEN OVER LONDON er en spionhistorie, eller måske en kærlighedshistorie, eller måske noget helt andet, og det meste udspiller sig i London. Det handler om en døende mangemillionær og hans mulige arvinger. Og om bøger: Hvorfor det ikke går at være uden dem. Det handler også om tiden, der stjæler vores liv, og om hjertets ubodelige ensomhed.

""Himlen over London"" er både gribende skæbnefortælling og en virtuos leg med eksistentielle aspekter af fortællingens kunst.
Jyllands-Posten ★ ★ ★ ★ ★

Alle linjer og sidespor er så forførende spændende, at man næsten glemmer, at de ’kun’ er en del af en større sammenhæng. Det er lag på lag af perlende sproglig lækkerhed, begavet, drilsk og underholdende.
Ekstra Bladet ★ ★ ★ ★ ★

’Himlen over London’ byder på et betagende persongalleri, en fantastisk opbygning og ikke mindst et enestående plot.
MetroXpress ★ ★ ★ ★ ★ ★

Andre skriver krimier. Nesser skriver bøger, der vil mere og tilbyder langt mere end blot plot, mord og den endelige afsløring af, hvem der gjorde det ... fandens godt skrevet.
Nordjyske ★ ★ ★ ★ ★

... sindssygt spændende roman ... Nordens mest velskrivende spændingsforfatter ... suveræn og sugende spænding i en avanceret metaudgave, hvor karaktererne på nessersk vis er velmejslede, og hvor det samlede indtryk er mere poetisk end postulerende.
Politiken ★ ★ ★ ★ ★

Spionromanens intriger, kærlighedens komplicerede veje, død og ensomhed! Nesser får det hele med i denne suverænt velfortalte og spændende historie.
Berlingske ★ ★ ★ ★ ★

En intelligent skrevet roman ... Nesser forstår om nogen at løfte små flige, springe i tid og sted, og holde en fast i undren – og trang til at læse videre.
Bogrummet

En pageturner, der veltilrettelagt sender læseren på en karruseltur ind i venteværelset mellem fiktion og virkelighed. Himlen over London kan meget vel være hovedværket i Håkan Nessers forfatterskab.
Kulturkapellet

Himlen over London kræver at man holder ørerne stive. Spændende er den og så er den fantastisk godt skrevet.
Jens Winther, Bogmagasinet
Tungumál: danska Flokkur: Glæpasögur Þýðandi: Jan Mølgaard

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2012-09-05
Lengd: 16Klst. 17Mín
ISBN: 9788770539081

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2012-04-24
ISBN: 9788770538114
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga