Hljóðbrot
Lazarus' hevn - Robert Ludlum

Lazarus' hevn

Lazarus' hevn

4.01 70 5 Höfundur: Robert Ludlum Lesari: Liv Steen
Sem hljóðbók.
Den hemmelige agenten Jon Smith har fått et nytt oppdrag. Internasjonal politikk er et betent område, og nå har den tidligere grasrotbevegelsen som arbeider mot globalisering blitt nærmest overtatt av en lyssky, radikal gruppe som ledes av en mystisk person kjent som Lazarus. Alle forsøk på å infiltrere gruppen har vært resultatløse. Alle etterretningsagentene som har vært involvert, er forsvunnet uten et spor. Nå har det kommet U.S. intelligence for øret at Lazarus forbereder sin største aksjon hittil. Og det er frykt for bevegelsens svært kritiske holdning til forskningen på nanoteknologi som gjør at Jon blir satt inn. Sammen med den tidligere MI6-agenten Peter Howell og datanerden Marty Zellerbach, må Jon finne og avsløre sannheten om den mystiske personen kjent som Lazarus. Noe ingen har vært i stand til tidligere. Og det haster, for det verden ikke vet er at Lazarusbevegelsen har en dødelig plan som kommer til å sette milliarder av liv i fare og som for all tid vil forandre verden slik vi kjenner den.
Tungumál: norska Flokkur: Spennusögur Seríur: Covert-One: 5 Titill á frummáli: The Lazarus vendetta Þýðandi: Roar Sørensen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi: Cappelen Damm
Útgefið: 2016-05-16
Lengd: 13Klst. 18Mín
ISBN: 9788202505066
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.
Prófaðu frítt í 14 daga