Tre år ni måneder tre dage - Henrik Qvortrup

Tre år ni måneder tre dage

Höfundur: Henrik Qvortrup
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Tre år ni måneder tre dage

Höfundur: Henrik Qvortrup
Snið: Hljóðbók & Rafbók
11Klst. 34Mín
danska
3,93
Helle Thorning-Schmidts epoke er slut. Tre år, ni måneder og tre dage varede den. Men hvad skete der egentlig bag kulisserne, mens Danmark havde sin første kvindelige statsminister?

Det giver en af landets mest erfarne politiske journalister, Henrik Qvortrup, svar på i en ny bog, der går tættere på end nogensinde før.

På baggrund af samtaler med alle nøglepersonerne fører Qvortrup os med ind bag de lukkede døre i regeringens allerinderste. Vi er med til forhandlinger i Det Sorte Tårn på Amager og deltager som fluen på væggen ved alle de mange krisemøder.

Bogen er en medrivende og underholdende beretning om magtkampe, intriger, sejre og nederlag. Et must for alle, der gerne vil vide, hvordan det politiske arbejde foregår, når vi andre ikke kigger med.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2015-11-04
ISBN: 9788771800425
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2015-11-04
ISBN: 9788771593709

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga