Den store talebog - Barbro Fällman

Den store talebog

Den store talebog

4.0 1 5 Höfundur: Barbro Fällman
Sem rafbók.
At tale foran en forsamling er for mange forbundet med et vist ubehag. Men alle havner vi før eller siden i en situation, hvor det er forventet af os, at vi rejser os op for at sige et par ord. Den store talebog guider dig sikkert gennem forberedelserne frem til selve udførelsen. Her finder du tips og gode råd til, hvordan du kan bygge din tale op, hvordan du tæmmer din nervøsitet, eller, hvis du allerede er en ferm taler, hvordan du kan blive endnu bedre.
Det siges, at halvfems procent af det bifald, en taler får efter at have holdt en tale, er udtryk for publikums lettelse over, at talen er slut. Et lille sørgeligt faktum, som retorikekspert Barbro Fällman råder bod på med denne udførlige håndbog udi talens kunst.
Den store talebog er bygget op i tre dele, så læseren nemt og overskueligt kan gå til faget.
Del 1 præsenterer - værktøjerne?, retoriske modeller, et afsnit om storytelling, nervøsitet, om humor, m.v.
Del 2 præsenterer en række skabeloner, man kan bygge sin tale op omkring, f.eks. til ens bedste vens bryllup, tante Olgas 90-års fødselsdag eller nevøens barnedåb.
Del 3 er fyldt med gode tips og inspiration, eksempler på historiens fantastiske taler og gode, velvalgte citater.

Barbro Fällman er retorikkonsulent, sprogforsker og forfatter og en af Sveriges mest populære forelæsere inden for områderne retorik, argumentationsteknik og kommunikation. Hun har udgivet flere bøger om retorik og om at holde tale.
Tungumál: danska Flokkur: Tungumálabækur Þýðandi: Mogens Wenzel Andreasen

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Rosenkilde & Bahnhof
Útgefið: 2013-03-24
ISBN: 9788771282214
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga