Et godt ben og andre noveller - Vibeke Marx

Et godt ben og andre noveller

Höfundur: Vibeke Marx
Lesari: Chili Turéll
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Et godt ben og andre noveller

Höfundur: Vibeke Marx
Lesari: Chili Turéll
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
2Klst. 23Mín
danska
3,25
Danske hverdagsmennesker befolker de korte noveller. Alle kommer ud for handlinger, der i stort eller småt bliver afgørende for deres fremtid. Og de kan ikke forhindre det.

"Vibeke Marx kan koge en hel sydstatsroman med tunge skæbner og nedgravede lig bag ved det gamle maskinhus ned til tre sider, og hun kan løfte en dansk adoptionshistorie til græsk tragedie på samme korte stræk. ET GODT BEN OG ANDRE NOVELLER er stimulerende eksempler fra en dreven litterær spiller i det dybe danske."
- Politiken

"Marx skærer den lidt betændte moderne realistiske novelle med dens uudholdeligt kække psykologi og miljøbeskrivelse og dialog ned til sokkeholderne, hvor der så bare står en glinsende sort tremmegrisling med krølle på halen og stirrer på en med røde øjne."
- Weekendavisen

"Hun evner som få at give stemmer til mennesker, som livet ikke er let for og gør det overbevisende og kraftfuldt, så medynk næsten er en hån."
- Holbæk Amts Venstreblad
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2018-01-15
ISBN: 9788711924839
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2014-05-01
ISBN: 9788711333761
2Klst. 23Mín
danska
3,25
Flokkur: Smásögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga