När förövaren är kvinna - Katia Wagner

När förövaren är kvinna

Höfundur: Katia Wagner
Lesari: Hedvig Weibull
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

När förövaren är kvinna

Höfundur: Katia Wagner
Lesari: Hedvig Weibull
Snið: Hljóðbók & Rafbók
39Mín
sænska
3,39
NÄR FÖRÖVAREN ÄR KVINNA är en reportageserie som publicerade i Sydsvenskan i maj, 2011. Då hade antalet kvinnor som tar till våld nästan tredubblats på tio år.
Allt fler kvinnor misstänks och döms för våld, men de får i högre grad skyddstillsyn och villkorlig dom än män, som får fängelse. Även när kvinnor själva är förövare definieras de ofta som offer; hon är offer för våld, social utsatthet eller psykisk sjukdom.
NÄR FÖRÖVAREN ÄR KVINNA är en serie reportage om våld i nära relationer, där förövaren är en kvinna och offret är en man.

KATIA WAGNER är undersökande journalist och författare som specialiserat sig på berättande journalistik med ett socialt perspektiv. Under 17 år arbetade hon på tidningen Sydsvenskan och har skrivit böckerna Pojkarna och de ensamma poliserna Alexandramannen, Addad på nätet och De förlorade barnen (med Jens Mikkelsen). Hon har bland annat belönats med Guldspaden och Wendelapriset för bästa sociala reportage.

Storytel Dox – reportage, intervjuer, artiklar
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Storytel Dox
Útgefið: 2018-05-19
ISBN: 9789177617020
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: Storytel Dox
Útgefið: 2018-05-19
ISBN: 9789177617082

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga