Jeg er bare taxamand - Jesper Grunwald

Jeg er bare taxamand

Höfundur: Jesper Grunwald
Snið: Sem hljóðbók
Prófa Storytel

Jeg er bare taxamand

Höfundur: Jesper Grunwald
Snið: Sem hljóðbók
10Klst. 9Mín
danska
4,3
JESPER GRUNWALDS LIV er historien om provinsdrengen, der blev uddannet journalist og røg helt til tops som leder og chef i DR. Han blev redaktør på og senere kanalchef for radioens succesfulde kanal P3. Han har været chef for regionalradioerne i København og på Bornholm. Karrieren toppede som programchef og chefredaktør for alle radioens kanaler. Ridder af Dannebrog. Stedfortræder i DR‘s direktion. – Men så en dag valgte han at slutte festen, da kampene og intrigerne i Danmarks medievirksomhed nr. 1 blev for meget. Som han siger: "… Jeg var trætte af dem – og de var trætte af mig… " Efter nogle konsulentjobs i JP/POLITIKENS HUS og som selvstændig, besluttede Grunwald at realisere en gammel drøm om at køre taxi. Og så begyndte han at skrive historier på Facebook, på sin blog og i Ekstrabladet som taxamand.dk – verden set gennem forruden på en Mercer.

Denne bog er en samling af nogle af historierne fra manden, der tog springet fra den redigerede virkelighed – og på hovedet ud i den virkelige virkelighed.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2018-04-13
ISBN: 9788711970119
10Klst. 9Mín
danska
4,3
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga