Unævnelighedernes lille ordbog - Carsten Graff

Unævnelighedernes lille ordbog

Unævnelighedernes lille ordbog

5 2 5 Höfundur: Carsten Graff
Rafbók.
Moderne sprog har en kolossal varians når det handler om at sætte ord på ligegyldigheder som f.eks. specifikationerne på tamponer, køkkenruller, kaffe, biler og krymmel på en softice. Vil man forbinde to computere, har sproget tusindvis af nuancer som kan beskrive hvordan det kan gøres. Vil man i stedet forbinde to mennesker, må man nøjes med at tale om hvorvidt de skal være venner eller kærester. Formålet med denne bog er at kompensere for denne mangel.

"Endelig kommer der en ordbog der med alle vores mange tabuer, paradokser og skyggesider gør os i stand til at kommunikere om det der er vigtigt."
Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker, Future Navigator

Eksempler på opslag

Blindvinkelsblindhed: Blindhed over for at man selv har blinde vinkler.

Etisk udrensning: Når en person giver afkald på alle sine værdier og opretholdelsen af sine grænser for at blive i et uharmonisk ægteskab.

Ordfor-ikke-råd: En betegnelse for alt det som vi, på det følelsesmæssige plan, ikke føler at vi har råd til at tale om.

Sæbeoperation: Når et hold eksperter hjælper en fjernsynsnarkoman til at fjerne øjnene fra en fjernsynsskærm midt under en sæbeopera.

Papirbogen er på 100 sider i lommeformat.
Tungumál: danska Flokkur: Tungumál Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Stemningshotellets Forlag
Útgefið: 2016-04-08
ISBN: 9788793474048
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 7 daga