Efterforskerne - Bent Isager-Nielsen

Efterforskerne

Höfundur: Bent Isager-Nielsen
Lesari: Ole Rabendorf
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Efterforskerne

Höfundur: Bent Isager-Nielsen
Lesari: Ole Rabendorf
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
6Klst. 30Mín
danska
4,06
Som leder af Rejseholdet bliver Bent Isager-Nielsen i efteråret 1999 tilkaldt til en makaber sag på Vestsjælland. To børn har fundet noget, der ligner torsoen af et menneske på et blussende bål i skoven.

Dermed starter en intens efterforskning i en sag, hvor det det i første omgang er umuligt at afgøre, om ofret er en mand eller en kvinde, og gennem bogen bliver læseren inddraget efterforskningen skridt for skridt.

Intet drab er nogen sinde blevet opklaret af en enkelt mand. Drabsefterforskning er et holdarbejde, og i Efterforskerne fortællert Bent Isager Nielsen om sit tætte samarbejde med retsmedicinere og retsantropologere..

Et samarbejde, der ofte bidrager med netop den lille brik, der får hele puslespillet til at gå op.
Med udgangspunkt i den konkrete efterforskning fortæller Bent Isager Nielsen, retsmediciner Hans Petter Hougen og retsantropolog Niels Lynnerup om deres arbejde og ikke mindst samarbejde, og de beretter om detaljer fra en lang række sager, de har arbejdet med gennem tiden.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2012-10-31
ISBN: 9788711382615
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2012-08-27
ISBN: 9788711393741
6Klst. 30Mín
danska
4,06
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga