Andre folks børn - Katja Vesselbo Døssing

Andre folks børn

Lesari: Maria Garde
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Andre folks børn

Lesari: Maria Garde
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
7Klst. 14Mín
danska
3,54
TOPPOLITIKEREN EVA QUIST OVERTAGER POSTEN som politisk ordfører, da hendes parti på Christiansborg rammes af skandalesager. Samtidig stikker hendes 16-årige adoptivsøn Mathias af, og Eva Quist må kæmpe for at hemmeligholde en sag fra fortiden, der truer med at lægge hendes liv og karriere i ruiner.

Da Eva Quist modtager mystiske trusselsbreve på Christiansborg, begynder hendes sekretær Rebecca Svensson at grave i politikerens hemmeligheder. Sammen med sin søster, der er journalist, befinder hun sig pludselig i en farlig jagt på sandheden om den gamle sag, som trækker tråde til en aktivist-gruppe på Samsø og et børnehjem i Indien. Eva Quist presses fra alle sider og tvinges til at tage et drastisk valg for at redde sig selv.

ANDRE FOLKS BØRN er en spændingsroman om adoptionsindustriens dystre bagside. Om politisk magtspil, skæbnesvangre løgne og forældre, der elsker deres børn, selvom de er fattige. Romanen er inspireret af virkelige hændelser.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2016-10-26
ISBN: 9788771803457
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2016-05-10
ISBN: 9788771801323

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga