Carl odyssé - Jørn Laursen

Carl odyssé

Carl odyssé

0.0 0 5 Höfundur: Jørn Laursen
Sem rafbók.
Da Carl besluttede sig for at bryde op og lægge sit succesrige, men indholdsløse liv på hylden, havde han aldrig forestillet sig, hvor meget hans tilværelse ville forandre sig. Det var meningen at sejle rundt i det danske farvand et stykke tid, at lære sig selv at kende, at finde et meningsgivende holdepunkt i tilværelsen. Men da han får en forslået og forskræmt ung kvinde med som uønsket passager, tager hans historie en uventet drejning.
I de kommende uger lærer Carl både sig selv og den tiltrækkende Isabel at kende. Han gør op med sine gamle værdier og forestillinger, men samtidig erfarer han også, at man ikke bare kan planlægge en optimale fremtid. Livet skal leves i nutiden. Og da Isabels fortid
indhenter hende, må Carl erfare, hvor langt han er villig til at gå for at
finde lykken.

Uddrag af bogen
"Hej du!”
Jeg er ved at være klar til at lægge fra.
Jeg hører ikke hendes kalden.
"Hej du!” råber en kvindestemme stadig uden for mit synsfelt.
”Hej – vent!” råber stemmen igen, en både klar og usikker stemme. Nu bliver råbet påtrængende og forstærket af lyden af en vadsæk, der lander på den asfalterede kajkant lige ud for min kahyt.
Jeg har absolut ikke lyst til at blive forstyrret og bliver irriteret, klar til at ignorere enhver kontakt.
”Hold dig væk! Jeg vil være alene!” er jeg klar til at råbe, mens jeg retter mig op i cockpittet.
”Hej du, ta’ mig med!” råber den unge kvinde. Hendes krops konturer står som en silhuet i lysene på kajen bag hende. Jeg kan se hendes flotte ben og korte nederdel.

Om forfatteren
Jørn Laursen blev uddannet psykolog i 1984 og har efterfølgende arbejdet som erhvervspsykolog og i privat praksis. Han har tidligere skrevet samtalebøger om eksistentielle kriser. Carls odyssé er hans skønlitterære debut.
Tungumál: danska Flokkur: Skáldsögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2014-02-05
ISBN: 9788793175082
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga