Alkohol dræber - Mogens Moos

Alkohol dræber

Alkohol dræber

0 0 5 Höfundur: Mogens Moos
Rafbók.
En tankevækkende oplysnings- og opslagsbog, der giver familier med alkoholafhængighed tæt inde på livet nogle indgangsvinkler til at få et trygt liv uden alkohol og rusmidler.

Afhængighed af alkohol er en arvelig, genetisk sygdom. Det er et sundhedsproblem og ikke et socialt problem.

Gennem 20 år har jeg intenst fulgt med i international forskning i og undersøgelser om alkohol. Jeg har læst utallige artikler i både fagbøger, aviser og på internettet, specielt om hjernens biokemi og den genetiske baggrund for alkoholafhængighed. Forskningens resultater passer 100% på mig og flere generationer af min familie på fædrene side og på de mange mennesker, jeg har rådgivet om alkohol.

Oplysnings- og opslagsbogen 'Alkohol Dræber' ser nærmere på myterne og tabuerne om alkoholafhængighed. På den meget store forskel på genetisk afhængighed og socialpsykologisk misbrug. Den sætter fokus på hykleriet og dobbeltmoralen om tobak kontra alkohol og på genstandsanbefalingerne, der nærmere legaliserer drikkeriet frem for at mindske overforbruget.

Bogens 27 kapitler kan læses helt uafhængigt af hinanden. Der er mange barske beretninger om alkoholafhængighed, der klart viser, hvor livsfarligt det organiske opløsningsmiddel alkohol er for den menneskelige organisme, og at de dybt ulykkelige pårørende, i forbindelse med 'passiv' drikning, har det endnu værre end de afhængige.

***
Om forfatteren:
Forfatter Mogens Moos er professionel alkoholrådgiver og har mange års erfaringer med alkohol, benzodiazepiner, depression og angst.
Afhængig af alkohol og benzodiazepiner gennem 15 år.
Ædru siden den 26. januar 1989.
Kurser i psykologi, psykiatri og
psykologi for behandlere.
Gruppeleder og formand i privat -organisations A-Klub.
Projektleder og underviser.
Rådgiver på behandlingshjem.

***
Flaptekster:
Hvem udvikler afhængighed af alkohol?
Hvem er misbruger af alkohol?
Hvad er årsagen?

Alkohol er årsag til mange kroniske sygdomme, forskelligartede kræftformer, angst, dårlige nerver, depression, hjerneskader, graviditetsproblemer, børne- og familietragedier, skilsmisser, alkoholdemens, overvægt, arbejdsulykker, produktionstab, trafikdrab, selvmord, vold, mord, dødsfald.

Dette giver enorme samfunds-udgifter år efter år.
____
Bogen indeholder et 112-siders 'alkoholleksikon'.
Tungumál: danska Flokkur: Óskáldað efni Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2013-01-29
ISBN: 9788792975386
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga