Pigen i skoven - Birgitte Vestergaard Andersen

Pigen i skoven

Pigen i skoven

0 0 5 Höfundur: Birgitte Vestergaard Andersen
Rafbók.
Ellen er gravid med sit tredje barn og lever et stille, men tilsyneladende godt liv sammen med sin mand. Hun er usædvanligt tæt knyttet til sine forældre, som hjælper dem i et og alt. Da en scanning viser, at barnet i hendes mave er dødt, begynder det fine livs overflade imidlertid at krakelere. Ellen synker ned i en dyb depression, og samtidig trænger en række ubehagelige erindringer sig på og rykker nådesløst ved billedet af den lykkelige barndom, som ellers står så skarpt i familiefortællingen. Selv om Ellen må kæmpe hårdt for bare at overleve depressionen, insisterer hun stædigt på at fungere i sin normale hverdag. Hun modsætter sig sin læges tvang for at få hende indlagt på et psykiatrisk hospital og ender i stedet med at gå i behandling hos en privatpraktiserende psykiater. Gennem det lange terapiforløb bliver hun langsomt bevidst om sin fars seksuelle overgreb, hvilket fører hende frem mod et dramatisk opgør med fortiden.

Uddrag fra bogen:
“Har du ondt af ham?” klingede Kirstines ord igen i hendes ører. “Nej, fandeme nej,” hvislede hun harmdirrende frem for sig selv, og så for en oprørsk kraft frem i hende. “Han står der ikke i virkeligheden. Det er bare angst,” nærmest råbte hun, inden hun med en rask beslutning satte bilen i gang igen og kørte fremad. Hjertet hamrede voldsomt i hendes bryst, og hun sad trykket tilbage i sædet, mens hun holdt vejret. Det var en chokerende handling, og idet hun passerede stedet, hvor hun havde set ham stå, slap et sønderflængende skrig løs i hendes hals og skar sig ned gennem brystet.

Om forfatteren:
Birgitte Vestergaard Andersen, f. 1972. Opvokset i Vestjylland og i en årrække feriebarn på Vesterbro. Uddannet cand.mag. i musikvidenskab og dansk, efteruddannet i dansk som andetsprog og arbejder som tosprogslærer og –koordinator i Folkeskolen. Gift og mor til tre skønne børn.
Tungumál: danska Flokkur: Skáldsögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2013-08-15
ISBN: 9788793025721
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga